Διαφήμιση

Xiaomi A1 Google Backup Device

• Xiaomi A1 Google Backup Device

Καλησπέρα! Μετά την αναβάθμιση σε Oreo 8.0 και ένα restore σε Factory settings αποφάσισα να ρυθμίσω την συσκευή να κάνει backup στο Google Drive τα settings όπως με τα παλιά κινητά μου ώστε να μη χρειάζετε να το στήνω από την αρχή όλο. Το θέμα είναι ότι φαίνεται μέσα από το Google Account να συνχρονίζει επαφές, mail κλπ αλλα δεν έχει πουθενα backup για τη συσκευή. Το Drive απλά λέει Your device is ready to backup αλλά δεν την κάνει backup. Καποια βοήθεια; Οι Παλιές συσκευές μου είχαν Backup Restore settings και τα αντίγραφα υπάρχουν κανονικά στο Drive. Στο A1 γίνεται με άλλο τρόπο;;; Help!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
    • Καλημέρα. Αυτό το ξέρω. Έχει επίσης επιλογές στο account και στο λογαριασμό google να κάνει sync (και επιλογή sync now) το θέμα είναι ότι στο Drive δεν φαινόταν καθόλου σαν backup της συσκευής κάποιο αρχείο. Τώρα για κάποιο λόγο κάτι φαίνεται να έχει πάρει! Πρόσεξα ότι και τα backup των άλλων κινητών είναι μικρά αρχεία οπότε μάλλον παίρνει κάποια γενικά data για να κάνεις restore και όχι όλο το κινητό... οπότε αυτό μάλλον είναι ok τώρα.
      Εγώ νόμιζα ότι ανεβάζει όλο το backup του κινητού. Για παράδειγμα το LG που είχα, έκανε export ολοκληρο image με το στήσιμο του κινητού και τα αρχεία του. Αυτό δεν έχει τέτοια επιλογή και προφανώς αυτά που κάνει backup στο drive είναι απλά κάποια settings. Όλα τα υπόλοιπα ανεβαίνουν απευθείας στο cloud χωρις να γίνονται image εφόσον το ρυθμίσεις. Είναι απλά μια επιλογή που προφανώς την έδινε μέσα από το λογισμικό της η LG.
    • Διαφήμιση