Ξέρει κανείς αν τα καταστήματα που λένε global version στο Σκρουτζ αν είναι όντως; Ή έχουν ψευτορομ χωρίς αναβαθμίσεις ;
Αν πήρε κάποιος από σκρουτζομαγαζο και ήταν σίγουρα global θα βοηθούσε να το πει έστω και σε προσωπικό μήνυμα.
Παιδιά αναβάθμισε κανείς σε 9.6.4 global stable? Μετά την αναβάθμιση κολλάει το touch στην οθόνη πολλές φορές δε μπορώ να γράψω. Το έχει και κάποιος άλλος μήπως;
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά μια βοήθεια, το 5 plus 4/64 global version που έδωσα στον κουμπάρο μου, χθες εκεί που δείχνει το σημα κ το λογότυπο του φορέα στην προκειμένη περίπτωση wind ειχε ένα Χ κ όταν ήταν κλειδωμένο του έγραφε δεν υπάρχει μέσα κάρτα sim. Το έκανε επανεκκίνηση κ βρήκε σήμα. Του το εκανε από χθες δύο φορές.
Αν έχει 9.6.4 το κόβω πολύ πιθανό. Δεν είχα τέτοιο θέμα (ακόμα) αλλά διάφορα άλλα. Από μπαταρία, μνήμη μέχρι το touch που μερικές φορές αργεί αρκετά έως δεν δουλεύει για κάποια δευτερόλεπτα.
Παιδιά μια βοήθεια, το 5 plus 4/64 global version που έδωσα στον κουμπάρο μου, χθες εκεί που δείχνει το σημα κ το λογότυπο του φορέα στην προκειμένη περίπτωση wind ειχε ένα Χ κ όταν ήταν κλειδωμένο του έγραφε δεν υπάρχει μέσα κάρτα sim. Το έκανε επανεκκίνηση κ βρήκε σήμα. Του το εκανε από χθες δύο φορές.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk