Απο το ίδιο μαγαζί το έχει πάρει και μόλις το άνοιξε έκανε αναβάθμιση. Θα το κοιτάξω λίγο πιο αναλυτικά μόλις βρω ώρα παραπάνω. Σε ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες
XTRV-8.2.1/8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 05/02/18 00:22)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Άλλη συσκευή
- Miui Dev
-
-
-
Τι είναι αυτό?
-
@anestisleon
Προς το παρόν περιμένουμε να έχουμε πάλι συσκευή για δοκιμές ή κάποιον που θα μπορεί να δοκιμάσει .. προσπαθούμε να πάμε σε Πορτ από hermes και όχι από china , οταν έχουμε νεώτερα θα έχετε ενημέρωση ή Ρομ για φλασαρισμα .. το σίγουρο είναι ότι Ρομ θα συνεχίσουμε να δίνουμε και για το hennessy .. τώρα πως θα στηθεί , θα δείξουν τα τεστ .. -
@Stelios Stelaras Εκδόσεις rom για διαφορετικά κινητά μην εξετάζεις έκδοση.
Η τελευταία επίσημη global είναι αυτή που έχει. Η 9.2.2.0 είναι σε china. Eαν την έχεις δει σε κάποιο ΙΔΙΟ κινητό σε global, ίσως είναι η έκδοση που πάει δοκιμαστικά σε κάποιους τυχαίους χρήστες, λίγο πριν κυκλοφορήσει επίσημα σε όλους. -
Στελιο αυτό που είπε η Ειρήνη είναι οι nightly. Τυχαία πάει σε χρηστες δοκιμαστικά.
-
-
Εγκατέστησα τη ROM για το Redmi pro omega, 1.5 βδομάδα περίπου, όλα καλά, αλλά έχει αρχίσει και κρασάρει το spotify εδώ και 1 βδομάδα, κολλάει στο loading wheel και παίρνει πολύ ώρα να φορτώσει. Είναι η μόνη app που εμφανίζει πρόβλημα μέχρι στιγμής.
Δοκίμασα να το κάνω re-install με διαγραφή τα cache της εφαρμογής, αλλά συνεχίζει. Δε ξέρω αν είναι δική τους ευθύνη.
Μήπως χρειάζεται update η ROM, γιατί μου βγάζει για έναν φάκελο ZIP για να ενεργοποιηθούν τα ΟΤΑ updates.
Eπίσης αρκετές φορές μου βγάζει Klo bug reports. -
Ο/H SethFaded έγραψε:
Μήπως χρειάζεται update η ROM, γιατί μου βγάζει για έναν φάκελο ZIP για να ενεργοποιηθούν τα ΟΤΑ updates.
Όσο για το Klo Bug Report μπορείς να το βρεις στις Ρυθμίσεις => εγκατεστημένες εφαρμογές και να το διαγράψεις. -
-
-
Έκανα εγκατάσταση στο mi max 2 διαλέγοντας 400 dpi.
Στην συνέχεια ψάχνοντας το:
persist.miui.density_v2
στο build.prop διαπίστωσα ότι υπήρχε διπλή εγγραφή. Μια για 400 και μια για 440. Σβήνοντας την 440 διαπίστωσα ότι αυτή ήταν η ενεργή.
Φλασαρα από πάνω διαλέγοντας και πάλι 400. Το αποτέλεσμα ήταν και πάλι διπλή εγγραφή στο build.prop.
Αυτή τη στιγμή έχω σβήσει τη μια από τις 2 και έχω τροποποιήσει την άλλη σε dpi 420 και όλα είναι μια χαρά.
Υποθέτω ότι ότι περιέγραψα παραπάνω είναι bug του aroma installer.
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0