Καλησπέρα. Έχω το note 4x με τον Snapdragon και τα 3gb. Δεν είναι η global version. Όταν πήρα το κινητό είχα πολύ καλό σήμα 4g μετά λόγω του ότι ήμουν σε χώρο που δεν είχε καθόλου σήμα έπαιζα με ρυθμίσεις apn και από το κρυφο μενού (*#*#4636#*#*) και το γυρνούσα σε μόνο LTE για να μπορώ να μπαίνω ιντερνέτ. Επιανε σχετικά ικανοποιητικά (2 γραμμές σε σχέση με το καθόλου 2g 3g που είχα) και ήταν όλα καλά. Ξαφνικά έχασα το 4g σήμα στον ίδιο χώρο και δεν πιάνει καθόλου πια και όταν είμαι έξω πιάνει μια γραμμή 4g με το ζόρι. Θεώρησα πως κάτι έκανα από τις ρυθμίσεις και έκανα επαναφορά αλλά πάλι βλέπω ότι δεν έχω καθολου δυνατό σήμα 4g όταν είμαι έξω ενώ όταν είμαι στον ίδιο χώρο που δεν έχει σήμα δεν βρίσκει πια καθόλου σήμα. Ειναι δηλαδή σαν να έχω κάνει κάτι και έγινε αδύναμο το σημα. Γενικά έχει θέμα επίσης με την μετάβαση από τον έναν χώρο στο άλλο πρέπει να βαλω σε flight mode για να γίνει από 2g 3g.Οταν έκανα αναζήτηση δικτύων χειροκίνητα στο υπόγειο μου βρίσκει μόνο Vodafone 4g
Σημ.1 Η σιμ είναι καινούρια
Σημ.2 Η Vodafone μου είπε ότι δεν έχει θέμα αυτή και μάλλον ούτε οι ρυθμίσεις μου γιατί αλλιώς δεν θα είχα καθόλου internet
Σημ.1 Η σιμ είναι καινούρια
Σημ.2 Η Vodafone μου είπε ότι δεν έχει θέμα αυτή και μάλλον ούτε οι ρυθμίσεις μου γιατί αλλιώς δεν θα είχα καθόλου internet