Καλησπέρα!!! Είμαι καινούργιο μέλος της κοινότητας και θα ήθελα την βοήθειά σας. Έχω μία συσκευή αγορασμένη απο εξωτερικό στην οποία θέλω να αλλάξω ROM. Στο "about phone" λέει ότι έχω την MIUI Global 9.2|Stable 9.2.2.0(NCFMIEK) αλλα όταν πατάω "System update" λέει ότι έχω την MIUI 9.2.2.0|Nightly. Μου έχουν πεί ότι είναι κάποιο είδους beta, ισχύει; Επίσης, ποιά ROM (Ελληνική) να βάλω και πως; Να ενημερώσω επίσης ότι η συσκευή μου τον τελευταίο καιρό εμφανίζει ένα προβλημα. Προσπαθώ να την συνδέσω στην πρίζα ή τον υπολογιστή και μετα ίας συνδέεται. Ε΄ναιι σε άριστη κατάσταση, το καλόδιο ολοκαίνουργιο, οι θυρες λειτουργούν σωστά, στην πρίζα μετά απο λίγο ξεκινάει να φορτίζει απο μόνη της, στον υπολογιστή κάποιες φορές επίσης αλλα δεν μου δίνει την επιλογή να αλλάξω σε photo/file transfer mode. Έκανα χθες afctory reset μπαζς και το λύσει αλλα τίποτα. Τι πρέπει να κάνω? 'Αν αλλάξω ROM θα λυθεί; Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.
Προβλημα με redmi note 4 (snapdragon) και αλλαγη rom...
-
-
Ξεκιμας με οδηγούς για τον υπολογιστή σου
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Και ακολούθως τσεκάρεις αν είσαι κλειδωμένος.
Tutorial:1 Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Ανεβάζεις επίσης ένα screenshot από το about phone για να δούμε ακριβώς τι έκδοση φοράει το τηλέφωνο σου.
Μόλις γίνουν αυτά τα βήματα, ανάλογα με τις απαντήσεις θα σου δοθούν οδηγίες. -
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ αλλά και ποια συσκευή έχεις ?
-
Εδω ειναι:
-
Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα στην λειτουργία της συσκευής και θέλεις να την αλλάξεις ?
Το ότι είναι nightly (δοκιμαστική κυκλοφορία σε κάποιους χρήστες πριν την επίσημη κυκλοφορία της Stable rom για όλους) δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και προβληματική ρομ -
Εμφανιζει το προβλημα που ειπα και στο 1ο post,
Ο/H xXnikosXx έγραψε:
Προσπαθώ να την συνδέσω στην πρίζα ή τον υπολογιστή και μετα ίας συνδέεται. Ε΄ναιι σε άριστη κατάσταση, το καλόδιο ολοκαίνουργιο, οι θυρες λειτουργούν σωστά, στην πρίζα μετά απο λίγο ξεκινάει να φορτίζει απο μόνη της, στον υπολογιστή κάποιες φορές επίσης αλλα δεν μου δίνει την επιλογή να αλλάξω σε photo/file transfer mode. Έκανα χθες afctory reset μπαζς και το λύσει αλλα τίποτα. Τι πρέπει να κάνω? 'Αν αλλάξω ROM θα λυθεί;
-
Έλεγξες την θύρα usb μήπως έχει μπει κάνα σκουπιδάκι και δεν κάνει σωστή επαφή το καλώδιο ?
-
Όταν συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο οτι συνδέθηκε (και οτι αποσυνδέθηκε ανάλογα όταν τον αποσυνδέω) μαζί με την δόνηση κλπ αλλα 1ων δεν εμφανίζει το εικονίδιο της αστραπής δίπλα απο την ένδειξη της μπαταρίας, 2ων δεν γίνεται το εν λόγο εικονίδιο πράσινο και 3ων δεν εμφανίζει το παράθυρο που μου δίνει τη επιλογή να επιλέξω αν θέλω απλα να φορτίσω την συσκευή, να μεταφέρω αρχεία ή να μεταφέρω εικόνες...
=============== Φεβ 25th 2018, 3:01pm ===============
Πως εννοείς να ελέγξω την θύρα; απλά την φύσηξα μια-δυο φορές...
=============== Φεβ 25th 2018, 3:03pm ===============
Όταν το συνδέω στην πρίζα μου κάνει το ίδιο, ίσως καμία φορά να λειτουργήσει κανονικά αλλα συνήθως κάνει το ίδιο (πλην του μερους με την επιλογη γα μεταφορα αρχειων...) -
Δοκίμασες με διάφορα καλώδια και κάνει συνέχεια το ίδιο ? Αν ναι, πιο πολύ προς πρόβλημα στην usb θύρα μοιάζει παρά με πρόβλημα της ρομ
-
Δυστυχως ναι, δοκιμασα.... Δεν υπαρχει αλλη περιπτωση? Προχεσω πως βαζω και βγαζω το καλωδιο απο την θυρα, και το κινητο δεν εχει φαει τουμπες υγρασιες κλπ αρα δεν ειμαι σιγουρος...
-
Η πιο εύκολη αλλαγή ρομ έτσι όπως είσαι είναι να πας στην αντίστοιχη Global developer, την ρομ μπορείς να την βρεις εδώ ---> MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
Και οδηγίες εγκατάστασης έχει δίπλα στο Flashing guide
Θα γίνει όμως factory reset στην συσκευή οπότε φρόντισε για αντίγραφα πρώτα -
Ελληνική δεν παιζει;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες