[XTRV-8.3.1 & ARΩMA] Beta2 από Global Source.
-
-
-
μολις την περασα ολα κομπλε η ΑΡΩΜΑ οτι δοκιμασα δουλευουν απο μπαταρια θα δουμε ευχαριστωωω !!!
-
Σε Santoni την πέρασα το πρωί μετά από fr.
Ενώ έφτασε περίπου στο 50% της εγκατάστασης το τηλέφωνο έσβησε. Μετά το 1ο σοκ το ανοίγω, έγραφε την βερσιόν της συγκεκριμένης ρομ αλλά δεν νομίζω να ήταν. Την φλασαρω 2η φορά και περαστηκε.
Τα προβλήματα αμέτρητα. Συνέχεια έκανε επανεκκίνηση, όταν έπαιρνα τηλέφωνο έσβηνε, πολλές φορές δεν αναγνώριζε την 1η σιμ και άλλα πολλά. Απογοητευτηκα. Πριν 3 ώρες που επέστρεψα σπίτι και ενώ ήμουν έτοιμος να πάω στην προηγούμενη (άρωμα 8.2.1)είπα να δοκιμάσω να την περάσω ακόμα μια φορά.
Τα προβλήματα εξαφανίστηκαν. Εδώ και τρεις ώρες που την ξαναπέρασα καμία επανεκκίνηση, φαίνεται αρκετά ελαφριά και γρήγορη, η μπαταρία αν και είναι νωρίς για συμπεράσματα φαίνεται οκ, και τα μόνα θέματα και που εντόπισα είναι ότι δεν δουλεύει το adaway και τα θέματα.
Επειδή διαβάζω πως πολλοί έχουν παρόμοια θέματα σε διάφορες συσκευές, ας κάνουν τον κόπο να την ξανά περάσουν και ίσως λυθούν όπως και σε μένα. -
-
Εγκατασταθηκε τελικά σε mi mix 2.ευχαριστω @gkalen.ξαναπερασα την ίδια έκδοση του twrp και μάλλον ξετσεκαριστηκε μόνο του.δεν πήγαινε το μυαλό μου εκεί..Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64
-
Ο/H M@nos έγραψε:
Ενώ έφτασε περίπου στο 50% της εγκατάστασης το τηλέφωνο έσβησε. Μετά το 1ο σοκ το ανοίγω, έγραφε την βερσιόν της συγκεκριμένης ρομ αλλά δεν νομίζω να ήταν. Την φλασαρω 2η φορά και περαστηκε.
Τα προβλήματα αμέτρητα. Συνέχεια έκανε επανεκκίνηση, όταν έπαιρνα τηλέφωνο έσβηνε, πολλές φορές δεν αναγνώριζε την 1η σιμ και άλλα πολλά. Απογοητευτηκα. Πριν 3 ώρες που επέστρεψα σπίτι και ενώ ήμουν έτοιμος να πάω στην προηγούμενη (άρωμα 8.2.1)είπα να δοκιμάσω να την περάσω ακόμα μια φορά.
Τα προβλήματα εξαφανίστηκαν. Εδώ και τρεις ώρες που την ξαναπέρασα καμία επανεκκίνηση, φαίνεται αρκετά ελαφριά και γρήγορη, η μπαταρία αν και είναι νωρίς για συμπεράσματα φαίνεται οκ, και τα μόνα θέματα και που εντόπισα είναι ότι δεν δουλεύει το adaway και τα θέματα.
Επειδή διαβάζω πως πολλοί έχουν παρόμοια θέματα σε διάφορες συσκευές, ας κάνουν τον κόπο να την ξανά περάσουν και ίσως λυθούν όπως και σε μένα.
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk -
Flashαρα σε Kate μετά από factory reset. To κινητό έσβησε στην μέση της εγκατάστασης, και οποιαδήποτε προσπάθεια για boot έχει ως αποτέλεσμα το Mi Logo να αναβοσβήσει για λιγότερο από μισό δευτ. και το κινητό να ξανακλείσει.
Το μόνο το οποίο ανοίγει επιτυχώς είναι το fastboot (ευτυχώς).
Επιστρέφουμε σε eu source προς το παρών απ'ό,τι φαίνεται.
=============== Μαρ 4th 2018, 3:17am ===============
Ο/H tuxx έγραψε:
Ο/H M@nos έγραψε:
Επειδή διαβάζω πως πολλοί έχουν παρόμοια θέματα σε διάφορες συσκευές, ας κάνουν τον κόπο να την ξανά περάσουν και ίσως λυθούν όπως και σε μένα.
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Μπορεί βέβαια στην συγκεκριμένη περίπτωση να έφταιγε και το MiuiPro, γιατί δεν έτυχε μετέπειτα να δοκιμάσουμε τον συγκεκριμένο συνδυασμό με SuperSU η άλλη MIUI-βασισμένη ROM, αλλά πίστευα πως έπρεπε να το αναφέρω.
Επίσης πριν λίγο δοκίμασα και την XTRV-ARΩΜΑ βασισμένη σε eu και ούτε εκεί δούλευε το AdAway -
Συνέχεια εντυπώσεων...
Αργά το βράδυ κάποια στιγμή κόλλησε στην οθόνη κλειδώματος. Δεν έκανε τίποτα. Το άφησα έτσι για να δω αν ξεκολλήσει.
Σήμερα το πρωί ήταν ακόμα κολλημένο. Πάτησα παρατεταμένα το power button και ξεκόλλησε αλλά στην διαδικασία να ανοίξει έμεινε από μπαταρία (χθες ήταν στο 42% αλλά ήταν με αναμμένη την οθόνη όλο το βράδυ).
Τώρα θα το αφήσω να φορτίσει και αργότερα θα δω ξανά πώς πάει.
Αν δω πως έχει θέματα θα ξαναγυρίσω στην 8.2.1 γιατί το τηλέφωνο τ χρησιμοποιώ στην δουλειά μου και δεν γίνεται να μην έχω τηλέφωνο απο αύριο.
Edit
μόλις τώρα είδα ότι έχει κλείσει ενώ είναι στον φορτιστή
Edit2
Τώρα φορτίζει. Είναι στο 14% και γράφει 4ωρες και 22 λεπτά για πλήρη φόρτιση. Είναι λογικό αυτό; -
-
-
@M@nos πέρασε καλλίτερα στην πιο σταθερή rom από εδώ, μια και το χρειάζεσαι επαγγελματικά το τηλέφωνο σου
[XTRV-8.3.1 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 03/03/18 19:02)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0