[XTRV-8.3.1 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 03/03/18 19:02)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Τις εφαρμογές που σβήστηκαν κατα την εγκατάσταση (πχ MiFit) και δε περνάνε ούτε από playstore (βγάζει σφάλμα) ούτε από apk
πως μπορούμε να τις ξαναπεράσουμε; Είναι σοβαρό αυτό -
Το ίδιο έκανε και σ' εμένα με το TomTom Go και το Mi Fit που και τα δύο δεν τα είχα κατεβάσει απο το Play Store αλλά τα είχα εγκαταστήσει μόνα τους σαν apk.Ο/H Agelosalex έγραψε:
Σε RMN3 KENZO εξαφάνισε το ήδη εγκατεστημένο Sygic14 και δεν μου επιτρέπει να εγκαταστήσω καμία έκδοση του sygic παλιά η νέα.
Αυτό που κατάλαβα είναι ότι εξαφανίζει εφαρμογές που δεν έχουν εγκατασταθεί μέσω Play Store.
Λογικά θα πρέπει πρώτα να απεγκαταστήσουμε τις παλιές εφαρμογές, το θέμα είναι πως δεν τις βρίσκω πουθενα για να το κάνω.
Καμιά ιδέα ? -
-
Τις εφαρμογές που έσβησε δεν επιτρέπει την εγκατάσταση ούτε από το play storeΟ/H jimmynet έγραψε:
Το ίδιο έκανε και σ' εμένα με το TomTom Go και το Mi Fit που και τα δύο δεν τα είχα κατεβάσει απο το Play Store αλλά τα είχα εγκαταστήσει μόνα τους σαν apk.Αυτό που κατάλαβα είναι ότι εξαφανίζει εφαρμογές που δεν έχουν εγκατασταθεί μέσω Play Store.Ο/H Agelosalex έγραψε:
Σε RMN3 KENZO εξαφάνισε το ήδη εγκατεστημένο Sygic14 και δεν μου επιτρέπει να εγκαταστήσω καμία έκδοση του sygic παλιά η νέα.
Λογικά θα πρέπει πρώτα να απεγκαταστήσουμε τις παλιές εφαρμογές, το θέμα είναι πως δεν τις βρίσκω πουθενα για να το κάνω.
Καμιά ιδέα ?
-
Έτσι ακριβώςΟ/H Agelosalex έγραψε:
Τις εφαρμογές που έσβησε δεν επιτρέπει την εγκατάσταση ούτε από το play storeΟ/H jimmynet έγραψε:
Το ίδιο έκανε και σ' εμένα με το TomTom Go και το Mi Fit που και τα δύο δεν τα είχα κατεβάσει απο το Play Store αλλά τα είχα εγκαταστήσει μόνα τους σαν apk.Αυτό που κατάλαβα είναι ότι εξαφανίζει εφαρμογές που δεν έχουν εγκατασταθεί μέσω Play Store.Λογικά θα πρέπει πρώτα να απεγκαταστήσουμε τις παλιές εφαρμογές, το θέμα είναι πως δεν τις βρίσκω πουθενα για να το κάνω.Ο/H Agelosalex έγραψε:
Καμιά ιδέα ?
-
-
Για όσους έχουν πρόβλημα με αυτό. Θα πάτε στα θέματα θα πατήσετε την φάτσα κάτω δεξιά ....θα πατήσετε ringtones ....θα βρείτε τον ήχο και θα επιλέξετε με αυτό που θέλετε να πάει. Σαν ήχο τηλεφώνου.....? Alarm? Τι θέλετε... Έχει αναφερθεί το ζήτημα.... Ίσως το διορθώσουν η επαναφέρουν το παλιό τρόπο στην επόμενη Ρομ...Ο/H Giannisagal έγραψε:
Redmi 4a περαστικε καλώς.
Το μόνο άσχημο προσπαθώ να αλλάξω ήχο κλήσης και με πάει στα θέματα....... Ε???? Τι είναι τούτο πάλι; -
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες