Αν θέλεις να πας σε china πρέπει να ξεκλειδώσεις. Και δεν σου το προτεινω, μια και πιθανότερο είναι να έχει βλάβη και το πας πίσω το συντομότερο.
Καινούργιο mi note 3 - Δεν δουλεύει το fingerprint/home
-
-
ω ρε γμτ μπλεξαμε εχω ξενερωσει ασχημα
-
Μπορει απλά να έχει ξεκουμπωσει το καλώδιο πίσω από τον σενσορα. Το ανοίγεις τώρα 2 ωρών τηλέφωνο;;;
Πίσω να βρει αυτός που σου το πούλησε την άκρη, είναι η δικιά μου προτροπή. -
Μπορεί να είναι ένα απλό κόλλημα, αλλά αφού δεν έχει κλείσει ούτε μέρα καλύτερα να το πας πίσω
-
Έχω στειλει μήνυμα email από εχτές στο κατάστημα και έχω ετοιμάσει και άνρθωπο να το πάει πίσω.Δεν πιστεύω να κάνουν κάνα αστείο να μην μου το αλλάξουν....
-
Σίγουρα θα πρέπει να το κοιτάξουν πρώτα...οπότε εν αναμονή ελέγχου από το κατάστημα
-
Τωρα σε λιγο θα δουμε....τους αφηνω 10 λεπτα να πιουν καφε...
-
Μίλησα μου είπαν να το δει το service σήμερα και εφόσον έχει πρόβλημα θα αντικατασταθεί....για να δούμε
-
παιδια κατα 99% μου το αντικαθηστουν. Να ρωτησω επειδη θα περασω το απογευμα να το παρω, επειδη το κουτι δεν ηταν με ζελατινα, θα πρεπει να ειναι με ζελατινα;
-
Κανονικά, από το εργοστάσιο βγαίνουν με ζελατίνα.
-
Αν στο αλλάξουν τελικά, καλύτερα το νέο να το ανοίξεις εκεί μπροστά τους και να κάνεις μερικές βασικές δοκιμές
-
Οσα κινεζικα εχω παρει δεν ειχαν, ενω με global εχουν , γι αυτο ρωταω,ναι θα κανω δοκιμη
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0