Εξαρτάται από το τι ρεύμα (τάση και ένταση) δίνει...
Αναβάθμιση σε xiaomi redmi note 2
-
-
100-240V
Frequency 50-60HZ 0,15A
Output 4,75V 0,55A
Αυτά τα στοιχεία έχει
Συνήθως αυτόν χρησιμοποιώXiaomi Redmi Note 2 από τον Μάρτιο του 2015 -
Πάρα είναι μικρός, θες έναν τουλάχιστον 5V-1A (1000mA) και έως 5V-2A (2000mA)
-
Δηλαδή εάν φορτίζω με αυτόν κάνω κάποια ζημιά στη μπαταρία η απλά αργεί περισσότερο να φορτίσει;Xiaomi Redmi Note 2 από τον Μάρτιο του 2015
-
Για φόρτιση με τόσο μικρό φορτιστή δεν είμαι σίγουρος εάν γίνεται ζημιά
-
-
Φορτίζοντας το κινητό σε usb θύρα υπολογιστή, απλά κάνει περισσότερη ώρα γιατί η ένταση του ρεύματος, ακόμη και στις usb 3 θύρες, είναι πολύ μικρότερη.
Εαν δεν υπάρχει πίεση χρόνου, για το κινητό δεν υπάρχει κανένα θέμα.
(Υπάρχει και -πολύ μικρή- πιθανή δυνατότητα πιο εύκολου χακαρίσματος, αλλά αυτό δεν το αναφέρω καν, γιατί αν μπορεί να γίνει αυτό, το pc σου είναι ήδη χακαρισμένο) -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Για φόρτιση με τόσο μικρό φορτιστή δεν είμαι σίγουρος εάν γίνεται ζημιά
Charging your phone through your computer or laptop will damage the battery
False
If anything, charging a little more slowly is probably good for batteries, Griffith says. This goes back to those lithium ions again – are you sensing a theme here? The more slowly you charge a battery, the less strain that’s put on lithium ions and the structures accepting them, and the less potential damage to the battery. That’s why manufacturers place limits on devices so they don’t charge too quickly.
tag Here's the truth behind the biggest (and dumbest) battery myths | WIRED UK
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
Μια εβδομάδα με τη νέα μπαταρία δεν άλλαξε απολύτως τίποτα. Το κινητό με την 9.6.3 stable την κατεβάζει σαν νερό.. λογικά δεν είναι θέμα μπαταρίας. Όποια τον κ αν βάλω η μπαταρία το πολύ ένα 5ωρο βγάζει..Xiaomi Redmi Note 2 από τον Μάρτιο του 2015
-
Ο/H morrison έγραψε:
Μια εβδομάδα με τη νέα μπαταρία δεν άλλαξε απολύτως τίποτα. Το κινητό με την 9.6.3 stable την κατεβάζει σαν νερό.. λογικά δεν είναι θέμα μπαταρίας. Όποια τον κ αν βάλω η μπαταρία το πολύ ένα 5ωρο βγάζει..
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
Στα στατιστικά της μπαταρίας, που έχεις την μεγαλύτερη κατανάλωση ?
Ποια μπαταρία πήρες ? -
Πηρα τη nohon που μου προτείνατε παραπάνω.. χρήση δεν του κάνω τόσο "βαριά". Στη δουλειά μου για παράδειγμα σε ένα 8ωρο χρησιμοποιώ μια με δύο ώρες Facebook και Ίντερνετ χωρίς να βλέπω βίντεο και ακούω ένα δυωρο τραγούδια μέσω Bluetooth. Από το 100% ως το τέλος της βάρδιας φτάνει 15-20%. Αυτή είναι η χρήση που κάνω.. να προσθέσω ότι έχω τη φωτεινότητα περίπου στο 30% αλλά έχω μόνιμα τα δεδομένα ανοιχτά..Xiaomi Redmi Note 2 από τον Μάρτιο του 2015
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα