Να σαι καλα, με λιγο ψαξιμο τα βρηκα και το εφτιαξα.
MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
κερασάκι στην τούρτα για να μπερδευτούμε ακόμα περισσότερο σήμερα.
Κάποιος ανέφερε στο forum της Yeelight ότι το Google Assistant δουλεύει πλέον με κάποιες συσκευές της xiaomi στον server της Κίνας και Σιγκαπούρης.
Σε μένα με Singapore δεν δούλεψε, άλλοι λένε ότι δουλεύει.
Εδώ η αναφορά στο forum της yeelight
Mi gateway on Singapore server - Third Party Integration - Yeelight Forum
και εδώ το Link στο google assistant
00000059b6df25e0?hl=en -
εμενα στο europe δουλευει μια χαρα η καμερα mi home 360 κ ειδοποιησεις κανονικα...
καμια λυση για το router??? -
Πριν λιγο εγινε αυτοματο update στην aqara camera και μπορεις ξανα να δεις τα αποθηκευμενα στο cloud alerts
-
Ο/H zananiro έγραψε:
Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Ο/H zananiro έγραψε:
Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Καιρός να ξεθαψω μια παλιά κινεζική Yi 720p camera.
Επειδή θα μπει σε νέο σπίτι χωρίς Gateway, μπορεί να παίξει μόνο με την εφαρμογή της Yi;
Ή πώς αλλιώς;
Unleashed by my rooted OP3T on 8.0
Ναι παίζει, δεν χρειάζεται το gateway, δουλεύει αυτόνομα.
Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
Κάποια συγκεκριμένη;
Εγώ τη yi home είχα. Αλλά μην βάλεις αυτή από το playstore γιατί είναι για ευρωπαϊκές εκδόσεις καμερών. Εδώ είσαι 小蚁摄像机-小米应用商店
Σε κάθε περίπτωση αν έχεις θέμα βάζεις τη mi home, πλέον εγώ με τη mi home τη δουλεύω την κάμερα για να μην έχω 2 εφαρμογές.
Κόβω βόλτα μπροστά της και δεν κάνει τίποτα.
Τι παίζει;
Unleashed by my rooted OP3T on 8.0ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Ο/H psybill έγραψε:
κερασάκι στην τούρτα για να μπερδευτούμε ακόμα περισσότερο σήμερα.
Κάποιος ανέφερε στο forum της Yeelight ότι το Google Assistant δουλεύει πλέον με κάποιες συσκευές της xiaomi στον server της Κίνας και Σιγκαπούρης.
Σε μένα με Singapore δεν δούλεψε, άλλοι λένε ότι δουλεύει.
Εδώ η αναφορά στο forum της yeelight
Mi gateway on Singapore server - Third Party Integration - Yeelight Forum
και εδώ το Link στο google assistant
00000059b6df25e0?hl=en
Όλες οι yeelight συσκευές που υπάρχουν στην υπογραφή μου δοκιμάστηκαν και δουλεύουν,
κάτι μικροπροβληματάκια στην Ceiling αλλά στο τέλος δούλεψε και αυτή.
Ευχαριστώ για την πληροφορία γιατί το'χα παρατήσει λίγο το άθλημα.Xiaomi Mi4, Gateway, Smart WiFi Socket ZigBee, 3 USB Mini Power Strip, Yeelight RGBW E27 Bulb, Smart Human Body Sensor, Yeelight Smart Light Strip, Aqara Smart Light Switch Wireless, Smart Temperature and Humidity Sensor, Smart Door and Windows Sensor, Universal IR Remote Controller, Mijia Bedside Lamp Bluetooth Control WiFi, Miband 2, Aqara 2B Wall Switch ZigBee Version Controller, Mi Magic Controller, Yeelight Smart LED Ceiling Light, Smart Home Aqara Human Motion Sensor -
Και γω ευχαριστώ για το feedback.
Εμένα με Singapore δε δουλεύει και καταλήγω στο συμπέρασμα ότι επειδή είμαι με το γνωστό κολπάκι μπερδεύεται και δεν συνδέεται.
Δε με ενοχλεί βέβαια προς το παρόν γιατί το yeelight actions μου φτάνει αφού δεν έχω άλλες υποστηριζόμενες συσκευές.
Θα μου λύσει κανένας εδώ την απορία ποιες είναι οι Mi color bulbs που να αναφέρει στην περιγραφή του action στο Google Assistant? -
Σήμερα ήρθε το AC controller είχα παραγγείλει και τα "σωστά" βύσματα αλλα τελικά το βύσμα που συνδέει το controler με την ΄πρίζα είναι πιο μικρό . Ξέρει κανένας που θα βρώ αυτόν τον adaptor ? (τον adaptor για συνδεση με το ac τον έχω )
-
Ο/H christosss έγραψε:
Σήμερα ήρθε το AC controller είχα παραγγείλει και τα "σωστά" βύσματα αλλα τελικά το βύσμα που συνδέει το controler με την ΄πρίζα είναι πιο μικρό . Ξέρει κανένας που θα βρώ αυτόν τον adaptor ? (τον adaptor για συνδεση με το ac τον έχω )
Δες το ποστ Νο343 !!! Προς το παρόν κάνεις μας δεν έχει βρει αντάπτορα που να συνδέει το controller με την πρίζα χωρίς πατέντα !!! Αν δεν σου αρέσει αυτό που πόσταρε ο φίλος μπορείς να δεις και αυτό 86 type white 7 poles double 2pin US and one 3pin AU wall switch outlet-in Switches from Lights & Lighting on Aliexpress.com | Alibaba Group αλλά θα πρέπει είτε να σκάψεις λίγο εκεί που μπαίνει η πρίζα για να το βάλεις είτε να βρεις κάποιο εξωτερικό κουτί σε ηλεκτρολογικό κατάστημα !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro -
Εγω τα εβαλα απευθειας πανω στα κλασικα ανταπτορακια. Μπηκε με λιγο ζορι αλλα λειτουργει αψογα.
-
Ο/H Jiasios έγραψε:
Εγω τα εβαλα απευθειας πανω στα κλασικα ανταπτορακια. Μπηκε με λιγο ζορι αλλα λειτουργει αψογα.
Τότε γιατί αγόρασες την εξωτερική ;;;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro -
Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Ο/H zananiro έγραψε:
Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Ο/H zananiro έγραψε:
Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Καιρός να ξεθαψω μια παλιά κινεζική Yi 720p camera.
Επειδή θα μπει σε νέο σπίτι χωρίς Gateway, μπορεί να παίξει μόνο με την εφαρμογή της Yi;
Ή πώς αλλιώς;
Ναι παίζει, δεν χρειάζεται το gateway, δουλεύει αυτόνομα.
Κάποια συγκεκριμένη;
Εγώ τη yi home είχα. Αλλά μην βάλεις αυτή από το playstore γιατί είναι για ευρωπαϊκές εκδόσεις καμερών. Εδώ είσαι 小蚁摄像机-小米应用商店
Σε κάθε περίπτωση αν έχεις θέμα βάζεις τη mi home, πλέον εγώ με τη mi home τη δουλεύω την κάμερα για να μην έχω 2 εφαρμογές.
Κόβω βόλτα μπροστά της και δεν κάνει τίποτα.
Τι παίζει;
Δεν ξέρω, σε εμένα με το mi home έρχονται κανονικά οι ειδοποιήσεις από την κάμερα. Φαντάζομαι στις ρυθμίσεις έχεις ενεργοποιήσει τις επιλογές για τα activity alerts. ,
Sent from my Huawei Mate S using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0