Αλλαξανε το interface στις συντομευσεις. Καμια αλλη διαφορα δεν ειδα
MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
Για να δεις ώρες ώρες τι χάος επικρατεί σου λέω πως στο Mi έχω εδώ και καιρό αυτό το update ενώ στο Aqara έχω παλαιότερο από αυτό που είχες πριν χωρίς να μου βγάζει αναβάθμιση τώρα !!! By the way τα notification εδώ και μια βδομάδα λειτουργούν κανονικά και στο iPhone αλλά και στο iPad !!!
Sent from my iPad using Tapatalk Pro -
Για την ιστορία παντως, το γραφημα της υγρασιας λειτουργει αλλα με διαφορά ωρας. Οι αλλαγες καταγράφονται κανονικά δηλαδη.
-
Που μπορω να βρω παλαιοτερες εκδοσεις του mihome ?
εχω λαμπα yilight παλια δουλευε κανονικα απο τοτε που αναβαθμιστηκε το mihome δεν το βρισκει καν -
Ο/H Jiasios έγραψε:
Για την ιστορία παντως, το γραφημα της υγρασιας λειτουργει αλλα με διαφορά ωρας. Οι αλλαγες καταγράφονται κανονικά δηλαδη.
-
Ο/H prekasg έγραψε:
Που μπορω να βρω παλαιοτερες εκδοσεις του mihome ?
εχω λαμπα yilight παλια δουλευε κανονικα απο τοτε που αναβαθμιστηκε το mihome δεν το βρισκει καν
Χτες μόνο υπήρχαν κάποια προβλήματα που λογικά έχουν διορθωθεί.
Λογικά έχεις συνδεθεί σε άλλο server από αυτόν που είχες συνδέσει τη λάμπα.
Οι τελευταίες εκδόσεις σε προτρέπουν να συνδεθείς στον ευρωπαϊκό server ενώ εσύ λογικά παλιότερα ήσουν στον κινέζικο.
Παρόλα αυτά εδω θα βρεις παλιές εκδόσεις
Mi Home APKs - APKMirror -
Παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Το setup του mi home το έκανα αρχικά με iOS.
Αφού λειτουργούν όλα κανονικά, κάνω login με το account μου στο mi home αλλά με Android λειτουργικό. Μου φέρνει όλους τους σενσορες, εκτός του gateway.
Το manually arming του gateway γίνεται κανονικά, άσχετα που μου δείχνει μέσα το σενάριο ότι δεν αναγνωρίζει το gateway.
Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος?
Οι Android συσκευές που έκανα δοκιμές είναι ένα Samsung J5 και ένα xiaomi redmi 4x. -
Βγαλε κανα screenshot για να καταλαβουμε
-
Παιδιά το λαμπάκι νυκτός άναβε κανονικά 8 το βράδυ μέχρι 7 το πρωί ξαφνικά ανάβει το βράδυ στις 8 άλλα δεν σβήνει στις 7 που το έχω ρυθμισμένο.
-
Τι ωρα σβηνει;
-
-
Ο/H alnikou έγραψε:
Παιδιά το λαμπάκι νυκτός άναβε κανονικά 8 το βράδυ μέχρι 7 το πρωί ξαφνικά ανάβει το βράδυ στις 8 άλλα δεν σβήνει στις 7 που το έχω ρυθμισμένο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0