Διαφήμιση

MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

• MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Στην .74 που έχω εγώ τα έχει δεξιά.

Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H PJG έγραψε:

Την έχω πατήσει για αυτό στο λέω... Προφανώς η επανασύνδεση θελει full μπαταρία. Το να στέλνει δεδομένα οχι...
      Τελικά είχες δίκιο!
      Μετά από 1.5 μήνα ήρθε η νέα μπαταρία και δουλεύει μια χαρά ξανά ο σενσορας θερμοκρασίας. Ήθελε πάλι 3-4 φορές ρεσετ πατώντας το κουμπάκι, αλλά κατάφερε και συνδέθηκε επιτέλους.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
      ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
    • Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι καθότι νέος με το έξυπνο σπίτι, έχω πάρει την έξυπνη πρίζα XIAOMI GMR4015GL MI SMART POWER PLUG και παρόλες τις προσπάθειες δεν κατάφερα να τη συνδέσω στο δίκτυο με κινητό iphone xs. κάνει τη διαδικασία και όταν ολοκληρώνεται λέει απέτυχε. καμιά βοήθεια.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H helfire2 έγραψε:

Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι καθότι νέος με το έξυπνο σπίτι, έχω πάρει την έξυπνη πρίζα XIAOMI GMR4015GL MI SMART POWER PLUG και παρόλες τις προσπάθειες δεν κατάφερα να τη συνδέσω στο δίκτυο με κινητό iphone xs. κάνει τη διαδικασία και όταν ολοκληρώνεται λέει απέτυχε. καμιά βοήθεια.
      Την αναμένω και εγώ από μέρα σε μέρα οπότε μόλις την πάρω στα χέρια μου θα δω και θα ενημερώσω αν υπάρχει κάποιο θέμα.

• Ο/H helfire2 έγραψε:

Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι καθότι νέος με το έξυπνο σπίτι, έχω πάρει την έξυπνη πρίζα XIAOMI GMR4015GL MI SMART POWER PLUG και παρόλες τις προσπάθειες δεν κατάφερα να τη συνδέσω στο δίκτυο με κινητό iphone xs. κάνει τη διαδικασία και όταν ολοκληρώνεται λέει απέτυχε. καμιά βοήθεια.
      Σε ποιον σέρβερ είσαι; Νομίζω ότι αυτή συνδέεται μόνο στον ευρωπαϊκό

Sent from my MI 9 using Tapatalk
    • MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, στην τοποθεσία έχεις βάλει Ελλάδα ή Κίνα;

Sent from my MI 9 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Δοκίμασα και τα δύο, βέβαια για κίνα δεν έχει το μοντέλο αυτό αλλά έβαλα χονγκ χονγκ και πάλι όμως χωρίς αποτέλεσμα. το δοκίμασα με 2 iphone 1 android τηλ χωρίς αποτέλεσμα.
    • Καλησπέρα πρόσφατα το αγόρασα και αντιμετώπισα ένα ππρόβλημαμε.τους αισθητήρες παραθύρων παρότι έχω βάλει ώρες που θέλω να λειτουργεί από 1-7 το gateway χτυπάει οπότε την ανοίγω υπάρχει κάποια ιδέα;
      Images
      • Screenshot_2020-05-11-23-44-54-382_com.xiaomi.smarthome.jpg

168,7 kB, 1.080×2.340, viewed 107 times
    • Ο/H helfire2 έγραψε:

Χτες την πήρα και συνδέθηκε σε 1 λεπτό. Την βρήκα στις συσκευές, πάτησα για 5 δεύτερα το κουμπάκι που έχει στην πρίζα αφού την έβαλα σε μια πριζα να παίρνει ρεύμα και την εγκατέστησε αμέσως.

• Ο/H Alexandros Alexopoulos έγραψε:

Καλησπέρα πρόσφατα το αγόρασα και αντιμετώπισα ένα ππρόβλημαμε.τους αισθητήρες παραθύρων παρότι έχω βάλει ώρες που θέλω να λειτουργεί από 1-7 το gateway χτυπάει οπότε την ανοίγω υπάρχει κάποια ιδέα;

Welcome to club !

Υπάρχει τεράστιο θέμα με το συγκεκριμένο που αναφέρεις παρά πάνω, είτε ανήκεις στον Ευρωπαϊκό είτε στον κινέζικο server της Xiaomi, δεν υπάρχει προς στιγμή κάποιος τρόπος να θέσεις συγκεκριμένο timeline για διάφορες δραστηριότητες που θες στο gateway για έναν απλούστατο λόγο..

Τα τσακάλια της Xiaomi έχουν ρυθμίσει να λειτουργεί με ώρα Κίνας αποκλειστικά(και στις δυο εκδόσεις όπως αναφέρω και παρά πάνω), δεν υπάρχει τρόπος να το γυρίσεις στο GMT +3 που είναι η Eastern European Time Zone , έτσι για πχ εσύ αν θες να λειτουργεί ένας αισθητήρας από τις 15:00 έως της 22:00 το βράδυ θα πρέπει να υπολογίσεις 5 ώρες μπροστά γιατί -> China is 5 hours ahead of Greece , τέλειο ? :P

Όμως ακόμα και αν το κάνεις και το υπολογίσεις σωστά όλο αυτό, σου δίνει μόνο την δυνατότητα από δώδεκα ώρες και πάνω να κάνεις χρήση αυτού του feature και όχι να το θέσεις για λιγότερες (πχ ένα 6ωρο), δηλ. θα έπρεπε να είχες ενεργό τον αισθητήρα 15-3 αντί για 15-21 αν τον ήθελες για ένα 6ωρο, και με αμφίβολα αποτελέσματα γιατί μια θα σου λειτουργεί μια όχι , σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση απλά δεν σου λειτουργεί καθόλου...

Είναι ένας φαύλος κύκλος είχα παιδευτεί πριν μέρες πάρα πολύ με το συγκεκριμένο και μετά από πολύ ψάξιμο και πολλές δοκιμές σου λέω όλα τα παρά πάνω, εάν κάποιος άλλος γνωρίζει κάτι περί της επίλυσης όλου αυτού θα ήθελα και εγώ να μάθω τον τρόπο !

Αυτά τα λίγα ...
    • Διαφήμιση