Στην .74 που έχω εγώ τα έχει δεξιά.
Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤελικά είχες δίκιο!Ο/H PJG έγραψε:
Την έχω πατήσει για αυτό στο λέω... Προφανώς η επανασύνδεση θελει full μπαταρία. Το να στέλνει δεδομένα οχι...
Την αναμένω και εγώ από μέρα σε μέρα οπότε μόλις την πάρω στα χέρια μου θα δω και θα ενημερώσω αν υπάρχει κάποιο θέμα.Ο/H helfire2 έγραψε:
Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι καθότι νέος με το έξυπνο σπίτι, έχω πάρει την έξυπνη πρίζα XIAOMI GMR4015GL MI SMART POWER PLUG και παρόλες τις προσπάθειες δεν κατάφερα να τη συνδέσω στο δίκτυο με κινητό iphone xs. κάνει τη διαδικασία και όταν ολοκληρώνεται λέει απέτυχε. καμιά βοήθεια.
Σε ποιον σέρβερ είσαι; Νομίζω ότι αυτή συνδέεται μόνο στον ευρωπαϊκόΟ/H helfire2 έγραψε:
Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι καθότι νέος με το έξυπνο σπίτι, έχω πάρει την έξυπνη πρίζα XIAOMI GMR4015GL MI SMART POWER PLUG και παρόλες τις προσπάθειες δεν κατάφερα να τη συνδέσω στο δίκτυο με κινητό iphone xs. κάνει τη διαδικασία και όταν ολοκληρώνεται λέει απέτυχε. καμιά βοήθεια.
Ο/H helfire2 έγραψε:
Ο/H Alexandros Alexopoulos έγραψε:
Καλησπέρα πρόσφατα το αγόρασα και αντιμετώπισα ένα ππρόβλημαμε.τους αισθητήρες παραθύρων παρότι έχω βάλει ώρες που θέλω να λειτουργεί από 1-7 το gateway χτυπάει οπότε την ανοίγω υπάρχει κάποια ιδέα;