Διαφήμιση

MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Καλησπέρα!

Αγόρασα χθες τα εξης:
      1) Xiaomi smart home
      2) Yeelight lamps color & white
      3) Broadlink rm 3 mini
      4) Amazon echo dot 3

Με τα πολλά καταφερα να συνδεσω τις λαμπες ( αφου εβαλα τον σερβερ σε singapore) καθώς και το ir remote με την alexa και να δέχεται φωνητικές εντολές για όλες τις συσκευες του σπιτιου καθώς και τα φώτα. Το πρόβλημα μου τώρα ειναι οτι δεν μπορω να συνδέσω το xiaomi hub και τους σενσορες του με την alexa (στην εφαρμογη xiaomi home λειτουργουν κανονικα). Δεν τα εμφανίζει οταν πατάω για προσθηκη νεας συσκευής ενω εχω βάλει κανονικα το skill για το mi home. Καμία ιδέα? Τα προιοντα της xiaomi ειναι αγορασμενα απο κωτσοβολο οπότε υποθέτω οτι είναι τα ευρωπαικά αν παιζει κάποιο ρόλο αυτο.

Ευχαριστώ πολυ!
    • MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Παρέλαβα το Google Home Nest Hub.
      Πώς το συνδέω με το MI HOME;

Ένα παιδί δεν έγραφε εδώ πριν λίγο καιρό ότι κατάφερε και τα Σύνδεσε;

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
      ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
    • Ο/H giorgos90 έγραψε:

Καλησπέρα!

Αγόρασα χθες τα εξης:
      1) Xiaomi smart home
      3) Broadlink rm 3 mini
      4) Amazon echo dot 3

Με τα πολλά καταφερα να συνδεσω τις λαμπες ( αφου εβαλα τον σερβερ σε singapore) καθώς και το ir remote με την alexa και να δέχεται φωνητικές εντολές για όλες τις συσκευες του σπιτιου καθώς και τα φώτα. Το πρόβλημα μου τώρα ειναι οτι δεν μπορω να συνδέσω το xiaomi hub και τους σενσορες του με την alexa (στην εφαρμογη xiaomi home λειτουργουν κανονικα). Δεν τα εμφανίζει οταν πατάω για προσθηκη νεας συσκευής ενω εχω βάλει κανονικα το skill για το mi home. Καμία ιδέα? Τα προιοντα της xiaomi ειναι αγορασμενα απο κωτσοβολο οπότε υποθέτω οτι είναι τα ευρωπαικά αν παιζει κάποιο ρόλο αυτο.

Ευχαριστώ πολυ!

Απομακρυσμένα εκτός σπιτιού μπορείς να ανοίγεις την τηλεόραση? Μέσω της alexas και του broadlink rm3?

Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H GUZGUN έγραψε:

Ο/H giorgos90 έγραψε:

Καλησπέρα!

Αγόρασα χθες τα εξης:
      1) Xiaomi smart home
      3) Broadlink rm 3 mini
      4) Amazon echo dot 3

Ευχαριστώ πολυ!
      Απομακρυσμένα εκτός σπιτιού μπορείς να ανοίγεις την τηλεόραση? Μέσω της alexas και του broadlink rm3?

Ναι κανονικα, μιλάω στην alexa απο το κινητό μου ενω είμαι εκτός σπιτιού και ανοίγει. Το μονο θέμα που εχω ειναι η επικοινωνία της με το hub και τους sensores του...
    • Καλησπέρα σας.

Έχω 2 καμερες Security Camera 360 [1080P] που βρίσκονται σε άλλος χώρους εκτός δικού μου σπιτιού. Η μια γίνεται share σε μένα και η άλλη είναι στον λογαριασμό μου. Και από τις 2 έχω εικόνα μια χαρά και περνάει ο ήχος μου όταν μιλάω αλλά δεν τις ακούω δλδ. μόλις πατάω το icon του ηχείου κάτω αριστερά δεν περνάει τίποτα, ούτε καν βόμβος.
      Επειδή έκανα ένα search και δεν βρήκα μια βοήθεια αν υπάρχει λύση.

Σας ευχαριστώ πολύ.
      R O M: XTRV ARΩMA
      Bootloader: UNLocked

• Σημερα πήρα το mi temperature με την οθόνη αυτό μπορώ να βλέπω την θερμοκρασίας στο κινητό μου μόνο όταν είμαι σπίτι με Bluetooth η μπορώ με καποιο τρόπο να το συνδέσω με το gateway και να βλέπω και όταν είμαι και εκτός σπιτιού
    • Ο/H Alexandros Alexopoulos έγραψε:

Σημερα πήρα το mi temperature με την οθόνη αυτό μπορώ να βλέπω την θερμοκρασίας στο κινητό μου μόνο όταν είμαι σπίτι με Bluetooth η μπορώ με καποιο τρόπο να το συνδέσω με το gateway και να βλέπω και όταν είμαι και εκτός σπιτιού
      Θέλεις Bluetooth gateway για να το βλεπεις και εκτός.

Sent from my MI 8 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Ναι αυτό δεν είναι Bluetooth gateway. Εγώ να φανταστείς πήρα το Mi Bedside Lamp το οποίο είναι και φωτιστικό αλλά και Bluetooth gateway.

• Ο/H Alexandros Alexopoulos έγραψε:

Και τα mi bedside 1 k 2 κάνουν αυτή την δουλειά η μόνο το 1
      Μόνο το 1... Δυστυχώς!!!

Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα, την πατησα και εγω χθες και πηρα το humidity και temperature monitor, και μετα συνειδητοποιησα οτι συνδεεται μονο μεσω bluetooth. Τι συσκευη θα μπορουσα να παρω για να χρησιμοποιησω σαν gateway? Μονο το bedside lamp 1? Γιατι δεν υπαρχει διαθεσιμο στην ελληνικη αντιπροσωπία. Τους πηρα τηλ. και μου ειπαν οτι το μονο gadget που εχει αυτη τη δυνατοτητα ειναι το ceiling lamp το οποιο κοστιζει περιπου 100 ευρω... Καμια ιδεα? Τα εχω αγορασει ολα απο ελληνικη αντιπροσωπία και ειμαι συνδεδεμενος σε singapore server για να χειριζομαι τις λαμπες μεσω alexa. Αν υποθεσουμε οτι επαιρνα το ceiling lamp θα το αναγνωριζε στους σερβερ σινγκαπουρης σαν ble gateway?

Ευχαριστώ.