Διαφήμιση

MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

• RE: MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Ο/H kougis έγραψε:

Ο/H kougis έγραψε:

Θα τρελαθώ με αυτό το mihome.
      Ενώ μέχρι πριν λίγες μέρες δεν λειτουργούσε σαν συναγερμός (δηλαδή ενώ ήταν armed δεν χτυπούσε συναγερμός όταν άνοιγε πόρτα) τώρα χτυπάει αλλά δεν στέλνει ειδοποίηση στο κινητο.
      Έχετε ιδέα;

Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk

Εσάς σας στέλνει ειδοποιήσεις;

Έχω ενεργοποιημένο να στέλνει ο σενσορας πόρτας οπότε αυτή ανοίγει και λαμβάνω συνεχώς ειδοποιήσεις.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
      ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
    • MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

[/quote]Έχω ενεργοποιημένο να στέλνει ο σενσορας πόρτας οπότε αυτή ανοίγει και λαμβάνω συνεχώς ειδοποιήσεις.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk[/quote]

Ναι, αν ενεργοποιήσω να στέλνει ο σενσορας της πόρτας ειδοποίηση τότε στέλνει.
      Μπορώ να κάνω ένα αυτοματισμό «όταν το Gateway είναι armed τότε αν ανοίξει η πόρτα στείλε ειδοποίηση»;
      ...και πως;

• Διαφήμιση
    • Ο/H PJG έγραψε:

Έχω περίπου 10 λάμπες (yeelight, aqara, ikea, philips).
      Απο skroutz πάρε άφοβα τις aqara στα 900 lumens, είναι zigbee και παίζουν μια χαρά. Η τιμή μάλιστα είναι καλύτερη από ότι στην Κίνα...
      Wifi από Ελλάδα δεν έχω πάρει για να σου πω. Με τις Ικεα (που είναι zigbee, κάηκα..., οι 2 δεν συνδέονται και η μία χάνει την σύνδεση...)
      επειδή στο Σκρουτζ δεν έχει την 900lumen αλλά μια aqara e27 9w στα 806lumen ZNLDP12LM που είναι zigbee λες θα είμαι κομπλέ και με αυτή σε θέμα συμβατότητας σε mainland China με xiaomi hub ?
      ευχαριστώ για τις πληροφορίες !
    • Ευχαριστώ πολύ για την εν ημέρωση αν κι αυτό το είχα δοκιμάσει από πριν κι όταν πας να το αποθηκεύσεις το πρόγραμμα με την εντολή delay ανάμεσα σου κάνει failed to add το πρόγραμμα. Έχω την αίσθηση ότι ενδεχομένως να υπάρχει θέμα με την εφαρμογή γιατί μετά το τελευταίο updatr που έκανε ενώ το hub έχει λειτουργία για Induction night light για να βάλεις τη λάμπα στο hub ν'ανάβει όποτε οι αισθητήρες αντιλαμβάνονται κίνηση, αλλά είτε το έχεις ενεργοποιημένο είτε απενεργοποιημένο, η λάμπα στο hub συνεχίζει κι ανάβει. Πριν το update που το είχα δοκιμάσει όταν το είχες απενεργοποιημένο, δεν άναβε η λάμπα.
      Γι'αυτό κατέληξα στο συμπέρασμα ότι μάλλον είναι θέμα της εφαρμογής.
    • Ο/H Anevag έγραψε:

Ευχαριστώ πολύ για την εν ημέρωση αν κι αυτό το είχα δοκιμάσει από πριν κι όταν πας να το αποθηκεύσεις το πρόγραμμα με την εντολή delay ανάμεσα σου κάνει failed to add το πρόγραμμα. Έχω την αίσθηση ότι ενδεχομένως να υπάρχει θέμα με την εφαρμογή γιατί μετά το τελευταίο updatr που έκανε ενώ το hub έχει λειτουργία για Induction night light για να βάλεις τη λάμπα στο hub ν'ανάβει όποτε οι αισθητήρες αντιλαμβάνονται κίνηση, αλλά είτε το έχεις ενεργοποιημένο είτε απενεργοποιημένο, η λάμπα στο hub συνεχίζει κι ανάβει. Πριν το update που το είχα δοκιμάσει όταν το είχες απενεργοποιημένο, δεν άναβε η λάμπα.
      Γι'αυτό κατέληξα στο συμπέρασμα ότι μάλλον είναι θέμα της εφαρμογής.

Αν είχε θέμα η εφαρμογή, θα το είχαμε όλοι.
      Σε μένα δουλεύει (και προφανώς και σε άλλους) φαίνεται να δουλεύει σωστά.
      Τουλάχιστον ως προς το hub και το άνοιγμα του night light.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
      ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
    • Διαφήμιση
    • Δοκίμασε να προσθέσεις τον αυτοματισμό με τα δεδομένα ανοιχτά. Έχω παρατηρήσει ότι όταν έχεις αυτό το μήνυμα, το πρόβλημα μόνο έτσι ξεπερνιέται...
    • Ψάχνω διακόπτες Αφής για τα φώτα που να είναι συμβατοί με το xiaomi gateway.
      Βλέπω μέσα στο mi home app διάφορους διακόπτες αλλά δεν μπορώ να τους βρω στα κινεζικά stores. Έχει ασχοληθεί κανείς; Το xiaomi gateway είναι συμβατό με zigbee? Δηλαδή ότι διακόπτης είναι σε πρωτόκολλο zigbee θα παίζει με το gateway?
    • Έχεις σκεφθεί ότι θέλει σκάψιμο για να τους βάλεις;... Είμαι για τετράγωνα κουτιά.... Χαράς στο κουράγιο σου... Εκτός και αν κάνεις ανακαίνιση και το σπίτι είναι ήδη γιαπι... Έναν aqara έχω βάλει, δεν είναι αφής, zigbee, δουλεύει άψογα
    • Διαφήμιση