[XTRV-8.3.15 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 17/03/18 15:18)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Παιδια εχω σε κενζο την 8.3.1aroma μπορω να περασω χωρις factory reset την 8.3.15 τωρα που αλλαξε το source σε global?
-
Αν η 8.3.1 aroma που έχεις είναι global source τότε την περνάς απλά απο πάνω
-
Ο/H Andreasneop έγραψε:
Οταν λες καθαρη εγκατασταση τι ενοεις. Πεσμου την διαδικασια πος πρεπει να το κανοσε παρακαλο
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
@masterismos κάνε το CIT τεστ για να δεις αν παίζει το μικρόφωνο σου και πες μας το αποτέλεσμα.
Xiaomi Mi Mix 2Το'στειλα απ'το MI MIX 2 να ούμε. -
-
Ευχαριστώ για την απάντηση. Περνάω κανονικά λοιπόν!
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Είναι έτοιμες οι νέες XTRV-8.3.15 & ARΩMA ROM για τα RedMi Pro (Omega) & RedMi Note 3 (Hennessy).
Όπως πάντα οι σύνδεσμοι για την λήψη τους βρίσκονται στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος. -
@kyian @ktsiaras
Ούτε σε εμένα ανοίγει από το 'about phone' το sytem update αλλά υπάρχει και το εικονίδιο για αναβάθμιση που είναι σαν ξεχωριστή εφαρμογή.
Από εκεί ανοίγει κανονικά.
@Valmans10
Τι ακριβώς εννοείς δε μπορεί να καταλάβει τη θέση σου;
Το αφήνεις να βρεί τη τοποθεσία μόνο του η το δίνεις χειροκίνητα; (στα αγγλικά πάντα)
@kostas234
Κάτι πρέπει να παίζει από xiaomi μεριά.
Σε μένα στο play store από το κινητό δεν εμφανίζει καθόλου την εφαρμογή carousel και από το pc την εμφανίζει κανονικά αλλά λέει ότι δεν είναι συμβατή με τη συσκευή μου.
Redmi note 3 SE (kate) -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Είναι έτοιμες οι νέες XTRV-8.3.15 & ARΩMA ROM για τα RedMi Pro (Omega) & RedMi Note 3 (Hennessy).
Όπως πάντα οι σύνδεσμοι για την λήψη τους βρίσκονται στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ένα πρόβλημα που παραμένει ακόμα σε μένα και σε αυτή την ρομ είναι με το BlitzWolf 3 in 1 Wireless Bluetooth Selfie Stick Mini Tripod Extendable είχε πει ο gkalen ότι θα το δει και θα το φτιάξετε.
-
Μπραβο!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0