Υπομονή υπάρχει φίλε. Αν όλα ήταν τέλεια δεν θα περιμέναμε κάθε Παρασκευή το update..Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΥπομονή υπάρχει φίλε. Αν όλα ήταν τέλεια δεν θα περιμέναμε κάθε Παρασκευή το update..Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Και σε μένα σταμάτησε η λήψη κανά δυο φορές αλλά πάτησα πάνω στο στοιχείο δεξί click Resume , και κατέβηκε κανονικά στο τέλος. Αυτό που λέω ήταν στον firefox.Ο/H stauros2653 έγραψε:
φιλοι γεια σας,παλευω να κατεβασω την ρομ αλλα κολλαει συνεχεια και σταματαει την λιψη(κατα το θλιψη) καπια διευθηνση αλλη? απο που να το κατεβασω γιατι με το fiehost μεχρι να κατεβει θα βγει νεα αναβαθμηση.
Εαν διαβάσεις πιο πίσω τα παιδιά για παρόμοια περίπτωση πρότειναν ένα download managerΟ/H stauros2653 έγραψε:
φιλοι γεια σας,παλευω να κατεβασω την ρομ αλλα κολλαει συνεχεια και σταματαει την λιψη(κατα το θλιψη) καπια διευθηνση αλλη? απο που να το κατεβασω γιατι με το fiehost μεχρι να κατεβει θα βγει νεα αναβαθμηση.
ναι και εγω firefox εχω και μαλλον θα τον στειλω. τζιφος και με chrome το ιδιο κανει.απογοητευση.Ο/H ErU$ έγραψε:
Και σε μένα σταμάτησε η λήψη κανά δυο φορές αλλά πάτησα πάνω στο στοιχείο δεξί click Resume , και κατέβηκε κανονικά στο τέλος. Αυτό που λέω ήταν στον firefox.Ο/H stauros2653 έγραψε:
Ευχαριστω για την απαντηση καταρχην , δυστηχως δεν ειναι ουτε αυτο , κατι αλλο ειναι αλλα το εχουν κανει τοσο δυσκολο που δεν μπορω να το βρω με τιποταΟ/H VaggelisD66 έγραψε:
Και σε εμένα το έκανε αυτό σε mido με 8.3.15 αλλά δεν το είχα προσέξει.Πήγα εδώ : Ρυθμίσεις - Οθόνη κλειδώματος & Κωδικός - Κωδικός προστασίας απορρήτου και στην οθόνη που εμφανιστηκε και ζητούσε μοτίβο ή αποτύπωμα έβαλα και τα άλλα δάχτυλα που είχα αποθηκευμένα.Ο/H prekasg έγραψε:
ενεργο δηλαδη να παραμεινει ... δεν αλλαζω κατι
ξανακανω φορματ και δοκιμαζω αλλη ρομ
Τώρα οι κλειδωμένες εφαρμογές ανοίγουν με όλα τα αποθηκευμένα αποτυπώματα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ δεν τον αλλάζω με τίποτα. Δοκίμασε να διαλέξεις άλλον mirror.Ο/H stauros2653 έγραψε:
ναι και εγω firefox εχω και μαλλον θα τον στειλω. τζιφος και με chrome το ιδιο κανει.απογοητευση.Ο/H ErU$ έγραψε: