Το κινητο ανοίγει κανονικά αλλά στην 8.3.15.Στο recovery δεν μπαίνει όμως με τπτ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕίχα την 8.3.8 που αν δεν κάνω λάθος ήταν από global. Πέρασα χωρίς fr την 8.3.15 που κάπου διάβασα ότι ήταν από cn.Xiaomi.eu.Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δεν χρειάζεται FR για Sagit αφού δεν έχει Global Source ROM.Ο/H paf21 έγραψε:
Είχα την 8.3.8 που αν δεν κάνω λάθος ήταν από global. Πέρασα χωρίς fr την 8.3.15 που κάπου διάβασα ότι ήταν από cn.Xiaomi.eu.
Λογικά για να βάλω την 8.3.22 θα είναι σωστό να κάνω fr. Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος
Προσπάθησε τότε να ξανακάνεις FLash από FastBoot το TWRP Recovery.Ο/H thanostonia έγραψε:
Ενημερώνω ο bootloader είναι ξεκλείδωτος
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Στον updater όταν έβαλα την 8.3.8 μου είχε γράψει μήνυμα ότι είναι global sourceΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Δεν χρειάζεται FR για Sagit αφού δεν έχει Global Source ROM.Ο/H paf21 έγραψε:
Είχα την 8.3.8 που αν δεν κάνω λάθος ήταν από global. Πέρασα χωρίς fr την 8.3.15 που κάπου διάβασα ότι ήταν από cn.Xiaomi.eu.
Λογικά για να βάλω την 8.3.22 θα είναι σωστό να κάνω fr. Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος
Παλιά είχε γίνει μία δοκιμή με Global αλλά αποσύρθηκε λόγο προβλημάτων,Ο/H paf21 έγραψε:
Στον updater όταν έβαλα την 8.3.8 μου είχε γράψει μήνυμα ότι είναι global source
Δηλαδή δεν φόρεσα ποτέ global; Να μην ανησυχώ;Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Παλιά είχε γίνει μία δοκιμή με Global αλλά αποσύρθηκε λόγο προβλημάτων,Ο/H paf21 έγραψε:
Στον updater όταν έβαλα την 8.3.8 μου είχε γράψει μήνυμα ότι είναι global source