Αν θέλεις διάβασε από την αρχή το θέμα, γιατί έχουμε αναλύσει αρκετά πράγματα.
Πρόβλημα εμφάνισης συγκεκριμένων contacts κατά τη διάρκεια της κλήσης
-
-
-
-
Όπως έχω αναφέρει εξαρχής, δεν υπάρχουν duplicate επαφές. Ο μόνος συγχρονισμός είναι με το google acount μου.
Αν τυχόν μερικοί συγχέουν τις VPN επαφές ενός δικτύου κινητής, δεν έχει καμία σχέση ο όρος με τo VPN tunneling από άκρη σε άκρη.
VPN αριθμός, σημαίνει ότι με ένα μη 10ψήφιο, μπορείς να καλείς άλλους «εσωτερικά» σε ένα groupaki ανθρώπων, π.χ. εντός μιας εταιρείας. Ο αριθμός αυτός του καθενός είναι ορισμένος στο Intelligent Network του παρόχου κινητής και είναι αυτός που διακινείται εντός του group αριθμών, ως αριθμός καλούντος.
Άρα, μη το μπλέκουμε σε ρυθμίσεις τέτοιου τύπου. Το πρόβλημα είναι κώδικα λειτουργικού. Και ξαναλέω: ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ κάνει σωστά την αναγνώριση στη λίστα κλήσεων. Άρα εκεί γνωρίζει να κάνει το συσχετισμό.
ΕΠΙΣΗΣ ΞΑΝΑΛΕΩ: Στο Pure Android οικοσύστημα, όλα δουλεύουν κανονικότητα πάνω σε αυτό, χωρίς να κάνω τίποτα. Ξυπνάω ένα καινούριο κινητό Pure Android, συνδέω google account και τραβάει όλες τις επαφές και δουλεύουν τα πάντα άψογα και με τα 6ψήφια 4xxxxx. -
Ο/H kostasgr78 έγραψε:
Το πρόβλημα είναι κώδικα λειτουργικού. Και ξαναλέω:
-
Στην πρώτη διερεύνησή μου που έκανα παραπάνω και έχω αναλύσει, πέρασα νέα επαφή 4xxxxx από το κινητό, με συγχρονισμό στο google account μου, και δουλεύει κανονικά.
Συμβαίνει σε όλες τις νέες επαφές που δημιουργήσω με 4xxxxx. -
Ο/H kostasgr78 έγραψε:
και δουλεύει κανονικά.
Οπότε το πρόβλημα είναι στο "κατέβασμα " απο google..έτσι???????????????????? -
Αν το πρόβλημα ήταν στο «κατέβασμα» από google, γιατί στη λίστα κλήσεων αναγνωρίζει κανονικά τα ονόματα;
Αν δεν τα εμφάνιζε πουθενά, θα έλεγα ας κοιτάξω το google account και το formatting αυτού. Κάνω κι εκεί πάντως μια διερεύνηση από περιέργεια, δεν την έχω ολοκληρώσει ακόμα. -
Ο/H kostasgr78 έγραψε:
Αν το πρόβλημα ήταν στο «κατέβασμα» από google, γιατί στη λίστα κλήσεων αναγνωρίζει κανονικά τα ονόματα;
Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνουμε??? -
Όλες οι νέες επαφές 4χχχχχ που δημιουργώ, δεν εμφανίζουν το πρόβλημα.
Αν οι παλιές 4χχχχχ είχαν παντού πρόβλημα στο κινητό, θα έλεγα ας οδηγηθώ στο google account να ψάξω τί σύμβαίνει. Δεν συμβαίνει αυτό όμως. Οι παλιές δεν εμφανίζονται σε εισερχόμενες/εξερχόμενες και σε sms, αλλά δουλεύουν κανονικά στη λίστα κλήσεων.
Άρα, το ίδιο το λειτουργικό την ίδια την παλιά επαφή 4xxxxx, την αντιμετωπίζει διαφορετικά και σε άλλο κομμάτι κώδικα την αναγνωρίζει με το όνομα και σε άλλο κομμάτι κώδικα δεν την αναγνωρίζει. Η Google φταίει σε αυτό; -
Ο/H kostasgr78 έγραψε:
παντού
Μα είναι παντού ... από την στιγμή που δεν στις εμφανίζει σε κλήσεις και μηνύματα ειναι παντού.
Άλλο πράμα ότι υπάρχουν στις επαφές και άλλο το ότι δεν τις εμφανίζει στην "κίνηση"
Σκέψου ότι υπάρχουν 2 εφαρμογές, μία που λέγεται επαφές και μια που λέγεται κλήσεις.
Σίγουρα συνδέονται μεταξύ τους αλλά σκέψου ότι όταν τις περάσεις απο το κινητό αυτό τις βάζει σωστά.
Τέσπα, εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει ρύθμιση από το google απλά δεν μπορεί να τις πάρει σωστά για κάποιο λόγο. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0