Πρόβλημα εμφάνισης συγκεκριμένων contacts κατά τη διάρκεια της κλήσης
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Γράψε εσυ τις επαφές στο google απο την αρχή για να δουμε..
Αυτό σίγουρα δεν είναι λύση. Αυτό δεν το κάναμε ούτε όταν είχαμε contacts στην SIM πριν από 20 χρόνια.
Ο σκοπός μιας τέτοιας διερεύνησης είναι να αποφευχθεί η full manual λύση. -
Βρε γιατι δεν θες πάλι να καταλάβεις?
Είσαι λες και της "δουλειάς"
Βαλε μια επαφή απο την αρχή στο google και δες μετα τον συγχρονισμό αν είναι οκ η όχι.
Πως θα καταλήξουμε αλλιώς?
Και ποιος μου λέει εμένα ότι εσύ δεν είχες ένα "手机" που το χρησιμοποιούσες για τα συγκεκριμένα τηλέφωνα και απο κει συγχόνισε το google.. -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Επίσης κάτι που θέλω να σου πω από χθες.
Αν συνεχίσεις με αυτό το στυλάκι πίστεψέ με κανένας δεν θα ασχοληθεί ...
Όλες οι αναφορές μου είναι στο MIUI και καμία σε κάνεναν προσωπικά.
Ως τώρα έχω ακούσει μόνο προτάσεις μπάλας στην εξέδρα. Τεχνική πρόταση δεν έχω ακούσει. Όποιος έχει σχετική ας την καταθέσει. -
Ο/H kostasgr78 έγραψε:
ούτε όταν είχαμε contacts στην SIM πριν από 20 χρόνια
-
Ο/H kostasgr78 έγραψε:
Νέα ανακάλυψη κατά τη διερεύνηση, όσον αφορά τα SMS.
Όπως έχω αναφέρει από την αρχή, ούτε στη λίστα των SMS ούτε στο σώμα του SMS, δεν γίνεται η εμφάνιση του ονόματος για τα παλιά 4xxxxx.
Σήμερα, ανακάλυψα ότι αν κρατήσω πατημένo ένα SMS στη λίστα, για να το επιλέξω π.χ. για διαγραφή, μόλις εμφανιστεί το κάτω μενού που εμπεριέχει και την επιλογή της διαγραφής, εκεί ξαφνικά εμφανίζεται το όνομα αποστολέα.
Αν επιστρέψω πίσω κάνοντας ακύρωση, το όνομα του αποστολέα παραμένει να εμφανίζεται στη λίστα, που πριν δεν εμφανιζόταν.
Αν μπω στη συνέχεια στο σώμα του SMS, το όνομα του αποστολέα δεν εμφανίζεται.
Αν βγω πίσω στη λίστα, ξαναγυρνάω στο παλιό πρόβλημα και πάλι δεν εμφανίζεται το όνομα του αποστολέα!
Κατά τα άλλα δεν είναι bug του MIUI!
Geoanto555, θέλεις να μού εξηγήσεις λοιπόν αυτό το φαινόμενο ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ APK, αφού είσαι ο ειδικός ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H kostasgr78 έγραψε:
ούτε όταν είχαμε contacts στην SIM πριν από 20 χρόνια
Γιατί να είναι η μαγική λέξη; -
-
Μπάλα στην εξέδρα για πολλοστή φορά.
Μέσα στα SMS, αλλάζει η συμπεριφορά ανάλογα με το τί κάνεις μπρος πίσω και εσύ ψάχνεις ακόμα το encoding του Google account. Ακόμα κι αν αυτό είναι work-around, δεν αλλάζει το γεγονός ότι το MIUI έχει σοβαρό bug στο θέμα.
Τί είναι αυτό που όταν κάνεις back από μια ενέργεια, το κάνει να αναγνωρίζει ξαφνικά τις συγκεκριμένες επαφές; Άλλαξε κάτι στο συγχρονισμό; ΟΧΙ. Άλλαξε κάτι στις επαφές στο Google account; ΟΧΙ. -
-
Έτσι κι αλλιώς δεν γράφω τις παρατηρήσεις μου γιατί περιμένω επίλυση εδώ πλέον. Αν το είχε δει κάποιος το θέμα ή είχε sense τί συμβαίνει στον κώδικα θα το είχε μυριστεί ήδη.
Συνεχίζω και γράφω για να υπάρχει record της συμπεριφοράς του προβλήματος, καθαρά σαν προσφορά στην κοινότητα. Αν εμφανιστεί σε κάποιον μελλοντικά, θα ξέρει ότι συνέβη και αλλού.
Ευχαριστώ για το χρόνο όλων. -
Ο/H kostasgr78 έγραψε:
Ακόμα κι αν αυτό είναι work-around, δεν αλλάζει το γεγονός ότι το MIUI έχει σοβαρό bug στο θέμα.
Αν εξαντλήθηκαν όλα αυτά ή δεν είναι επιθυμητό να διορθωθεί με work-around, πάμε σε αναφορά (bug report) στην εταιρεία δημιουργίας του software, για περαιτέρω έρευνα.
Ο/H kostasgr78 έγραψε:
Μπάλα στην εξέδρα για πολλοστή φορά.
Θα πρέπει να κάνεις bug report, αναφέροντας τα ευρήματά σου, να το δουν αυτοί που φτιάχνουν τις συγκεκριμένες εφαρμογές.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0