Διαφήμιση

Αλλαγή touch screen σε Samsung.

• Ολοκληρώθηκε
    • Αλλαγή touch screen σε Samsung.

Καλησπέρα στην παρέα. Θα σας πω τι έπαθα να μου πείτε αν υπάρχει λύση. Ένας φίλος που έχει ένα Samsung galaxy xcover 3, διέλυσε την οθόνη αφής.Εγω πάλι επειδή έχω μια κάποια σχετική εμπειρία είδα στο Internet ότι η οθόνη αφής δεν είναι κολλημένη με την lcd και του παρήγγειλα μια αφής να κάτσω να την περάσω. Όπως το είπα έτσι και έγινε αλλά η αφή δεν δούλεψε ποτέ. Μετά από ψάξιμο(στο Internet) είδα ότι υπάρχει πρόβλημα με τους drivers του touch και του kernel. Το παλιό αν και σακατεμενο δουλεύει κανονικά. Έχει τύχει σε κανέναν; μπορεί κάποιος να σκεφτεί αν υπάρχει λύση ώστε να δουλέψει;
    • η δεν ειναι η οθονη για το συγκεκριμενο μοντέλο ή έχει πρόβλημα.
      Τα υπόλοιπα δεν τα βλέπω λογικα....

Όλα αυτά αν το έβαλες σωστά ..

• Αυτό που πήρα υποτίθεται είναι για το τηλέφωνο που έχω. Η περιγραφή ήταν ξεκάθαρη. Η τοποθέτηση είναι σωστή, τώρα τι να σου πω κι εμένα μου έκανε εντύπωση αυτό που σου περιέγραψα για drivers και τέτοια, αλλά αυτό είναι κάτι που βρήκα ψάχνοντας στο διαδίκτυο, επίσης όλες η μαρτυρίες δεν ήταν απαραίτητα για Samsung νόμιζω παίζει και σε nexus! Αν δεν σου κάνει κόπο ρίξε μια ματιά...
    • Διαφήμιση
    • Ναι ίσως σε κάποια μοντέλα με διαφορετικές οθόνες.
      Εγώ θα ζητούσα επιστροφή χρημάτων κ παραγγελία από άλλο πωλητή.

• Αυτό Έκανα φίλε, τους ανέβασα ένα βίντεο αποδεικτικό και σήμερα μου ήρθε η απάντηση ότι έγινε δεκτό το dispute και περιμένω να μου βάλουν τα χρήματα