Ανακοίνωση Γενικό ευρετήριο οδηγών
- Οδηγός
- Σε εξέλιξη
- Xiaomi
-
-
Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα και καλή Χρονιά να έχουμε παιδιά και απο εμένα! Έχω το mi4i εδω και κανα χρόνο αλλά μου κάνει συνέχεια προβλήματα με την εφαρμογή youtube και ενω την έχω εγκαταστήσει και απεγκαταστήσει έχω σβήσει τα data της και την cache συνεχίζει ακάθεκτα....το θέμα είναι το εξής.καθε φορά που πάω να παίξω ένα βίντεο και συγκεκριμένα μετά τις διαφημίσεις το βίντεο σταματάει και μπαίνει σε φάση αναμονής.σαν να περιμένει δηλαδή να ξαναπατήσεις εσυ play.Να αναφέρω πως το έχω τσεκάρει πάνω απο 6 μήνες τώρα και σε άπειρα δίκτυα με wifi ή 4g σήμα,σε κλειστούς και ανοικτούς χώρους, βάζοντας την sim απο το slot1 στο 2 και αντίστροφα καθώς επίσης και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και όλων των ειδών τα hard reset χωρίς καμία επιτύχια. Άλλες εφαρμογές όπως το vimeo ή αν μπω πχ απο τον browser στην σελίδα youtube δεν συναντάω κανένα απολύτως πρόβλημα σαν αυτό που ανέφερα.τα βίντεο παίζουν απροβλημάτιστα.σας επισυνάπτω μια εικόνα με τα χαρακτηριστικά απο το κινητό μου με το τι ROM φοράει μιας και το έχω τελείως μαμά απο εκεί που το παρέλαβα,ωστε να μου πείτε αν τυχόν είναι θέμα προβληματικής ROM και αν ναι πρέπει να βάλω την Rom που πέρνει το mi4 ή το mi4s ή θα έχω θέμα γιατι αν και ασχετος επι του θέματος τα διαφορετικά specs που έχουν τα 3 αυτά μοντέλα δεν με αφήνει και πολύ ήσυχο.
-
Γτ δεν στελνεις την διατύπωση αυτή του προβλήματος στους διαχειριστές του YouTube???
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αναφερε κ πιο κινητο εχεις..
-
Κατέβα μία να δεις..
Ο/H kostasX1987 έγραψε:
υπάρχει κάτι πιο νεότερο που δοκιμάζοντάς το μπορεί να έλυνε το πρόβλημα?
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…1-5-0-Xiaomi-MI-4i/#files -
καλησπέρα
ποιος οδηγος υπαρχει για το κινητο που αγοράζουμε από κοτσωβολο???
ευχαριστω! -
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Καλησπέρα σε όλους. Εχω απο ένα φίλο ενα RN4 στο οποίο προσπαθώ να βάλω oficial κινέζικη με τον οδηγό που ειδα στήν αρχή με η χωρίς κλειδωμένο το bootloader. Δοκίμασα σε windows 7 32bit δεν μπορούσα να εγκαταστήσω καν τους drivers. Δοκίμασα σε windows 10 64bit εφτασα στο flash tool αλλά η γραμή έμεινε κόκκινη για κάποιο διάστημα και μετά έβγαλε ERROR. Τι κάνω λάθος ρε παιδιά. Βοήθεια!!!!!
-
-
Ο/H tasefr έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Εχω απο ένα φίλο ενα RN4 στο οποίο προσπαθώ να βάλω oficial κινέζικη με τον οδηγό που ειδα στήν αρχή με η χωρίς κλειδωμένο το bootloader. Δοκίμασα σε windows 7 32bit δεν μπορούσα να εγκαταστήσω καν τους drivers. Δοκίμασα σε windows 10 64bit εφτασα στο flash tool αλλά η γραμή έμεινε κόκκινη για κάποιο διάστημα και μετά έβγαλε ERROR. Τι κάνω λάθος ρε παιδιά. Βοήθεια!!!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0