[Ενημέρωση 21/06/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
-
-
-
@agmg
Αυτά που πιθανώς δεν κάνουν τίποτα είναι οι επιλογές για διαγραφή ..
Οι επιλογές για εγκατάσταση youtube , mozzila , κ.λ.π. , δουλεύουν μια χαρά .. -
Μετά από κάποιες μέρες με την dev rom από global source μπορώ να πως η μπαταρία κρατάει ικανοποιητικάΟ/H drivth έγραψε:
@dmarccos για πες μας τι είδες σε 5 plus, από μπαταρία κλπ?
(πχ αυτή τη στιγμή με 10,5 ώρες χρήσης, 1 ώρα οθόνη, συνεχώς ανοικτά wifi, δεδομένα, Bluetooth και χάλια σήμα wind είναι στο 73%)
Για μένα αυτό είναι πολύ ικανοποιητικά -
Δυστυχως 2 εβδομάδες μετά , τα γνωστο προβλήμα με το κόλλημα του τηλεφώνου επανέρχεται αργά αλλά σταθερά . Σε βαθμό που αντιλαμβάνομαι πως τα διαστήματα που δεν κολλάει είναι απλά τύχη . Σε 2 εβδομάδες έχει κάνει 4 με 5 reboot μόνο του και καμιά 20 με 25 φορές κόλλησε . Όλα τα κολλήματα εμφανίζονται με το τηλέφωνο stand by . Ποτέ σε χρήση. Πάω να το χρησιμοποιήσω, δεν ανταποκρίνεται και μένει μαύρο για να το επαναφέρω με ΗR. Κάποια ρουτίνα που τρέχει στο παρασκηνιο προφανώς κρασαρει ή κάτι τέτοιο . Λόγω δουλειάς το τηλεφωνο μου είναι απαραίτητο και δυστυχώς χάνω κλήσεις όταν κολλάει και δεν το παίρνω χαμπάρι .Ο/H Anritsu έγραψε:
Περασα την 9.5 με fr και χωρίς επαναφορά εφαρμογών από το σύννεφο. 3 μέρες τώρα κανένα κόλλημα πλην μιας επανεκκίνησης στην διάρκεια μιας κλήσης μάλλον τυχαίας . Μπαταρία ατελείωτη . Μονά αρνητικά σε σχέση με dev που ελπίζω κάποια στιγμή να φτιάξουν αυτό το θέμα με τα θέματα , ο βοηθός που δεν φεύγει και το ότι δεν παίρνει 5 Χ 5 εικονίδια στις οθόνες αλλά 4 Χ 5 . Επίσης παρατήρησα ότι όταν κάνω έλεγχο για ενημερώσεις δεν κάνει του . Είναι φυσιολογικό αυτό ?Ο/H Anritsu έγραψε:
Αυτήν εδώ λινκ με redmi 3s και supersu . Είχα δοκιμάσει αρχικά την stable china αλλά μου έκανε κολλήματα , δοκίμασα και αυτή του λινκ με το ίδιο πρόβλημα , ίσως κάπως πιο αραιά κολλήματα . Θα την δοκιμάσω και πάλι με FR να δω τι θα κάνει . Αλλά λύση δεν έχω . Ή να αρχίσω πάλι τα πειράματα με dev .Ο/H gkalen έγραψε:
@Anritsu
Δε ξέρω τι κάνεις και τι χρησιμοποιείς , αλλά η Ρομ αυτή έχει δωθεί 15 μέρες πριν σε άλλο μέλος και δεν έχει κανένα πρόβλημα μέχρι σήμερα , ισα-ισα που διορθώθηκαν και άλλα προβλήματα που είχε όσο ήταν με τη china/eu source ..
Ευχαριστώ
Νέα έκδοση περιμένουμε μήπως και φτιάξει ; Θα δοκίμαζα και πάλι dev αλλά και από κει διαβάζω πολλά προβλήματα -
-
Παιδια περιμενουνε τιποτα νεες stable κατι τετοιο γραφει ο MIUI _ART σε προηγουμενο ποστ του
-
Ναι, κάναμε κάποιες αλλαγές στις ROM την τελευταία στιγμή, και θα παραδοθούν σήμερα το απόγευμα νέες Stable V9.5 για περίπου 25 συσκευές, με Global Source.Ο/H apos έγραψε:
Παιδια περιμενουνε τιποτα νεες stable κατι τετοιο γραφει ο MIUI _ART σε προηγουμενο ποστ του
-
-
Οχι . Superuser μόνο. Επίσης έβαλα την ρομ καθαρή μετά από fr και τις εφαρμογές πάλι μια μία. Τα ίδια θέματα είχα και με τις πρώτες dev 9 miui. Με την 8 ποτέ . Κάτι μπήκε στην 9 και μου προκαλεί το το πρόβλημα. Αν αυτή εδώ η stable είναι μια από τις πρώτες 9αρες dev εξηγούνται πολλά ... Μεγάλη πίκρα.Ο/H gkalen έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0