[Ενημέρωση 21/06/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
@apos
Ναι , κατεβάζεις ..
Έγιναν κάποιες διορθώσεις και προστέθηκε η επιλογή των grid στη διάταξη αρχικής οθόνης ..
@soimiu
Ναι , έχει βγει και για wt86047 και wt88047 αλλά ήταν 9.2.5.0 , τη βγάλαμε και θα πάει σε άλλο νήμα ..
Θα έχετε λινκ και ενημέρωση σήμερα ..
@tuxx
Μήπως κανείς κάτι λάθος ??
Κάτι δεν έχει γίνει σωστά .. -
-
Καλημέρα. Αν την κατέβασες από το email link νομίζω δεν χρειάζεται το patch.
-
Ο/H soimiu έγραψε:
Δεν είχατε βγάλει και για redmi 2 (wt88047) το απογευμα την V9.2.5.0 ;
Περίμενα για το wt86047 γι αυτό δεν την κατέβασα, αλλά τώρα βλέπω πως λείπει και αυτή.
-
Ο/H apos έγραψε:
στο land εχει την ιδια ονομασια με την παλια μονο η ημερομηνια upload αλλαζει ( Apr 19, 2018 | 11:37AM) την κατεβαζω ??
-
Η εγκατάσταση έγινε με το επιτυχία αλλά παρατήρησα ότι αρκετές φορές σε διάφορες εφαρμογές με παγώνει την οθόνη και κολλάει και αναγκάζομαι να κάνω hard reset
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H rascal έγραψε:
Η εγκατάσταση έγινε με το επιτυχία αλλά παρατήρησα ότι αρκετές φορές σε διάφορες εφαρμογές με παγώνει την οθόνη και κολλάει και αναγκάζομαι να κάνω hard reset
Επίσης αν έχεις βάλει Magisk για root manager υπάρχουν σε πολλές περιπτώσεις τέτοιου είδους προβλήματα. -
-
-
Ο/H rascal έγραψε:
Τις εφαρμογές μετά το Factory reset και το Flash της ROM τις πέρασες μία - μία από το Google Play ? -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H rascal έγραψε:
Τις εφαρμογές μετά το Factory reset και το Flash της ROM τις πέρασες μία - μία από το Google Play ?
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0