Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλα τα μέλη. Μια απορία για διευκρίνηση... Όταν ενεργοποιώ το τηλέφωνο ή όταν πάω να κάνω συγχρονισμό μου βγαίνει ένα μήνυμα με τίτλο.<<υπηρεσια xiaomi:αδυναμία ενεργοποίησηs καρταςsim>>πατάω την εντολή ενεργοποίηση, αλλά δεν γίνεται τίποτα. Να αναφέρω ότι χρησιμοποιώ δύο κάρτες μια cosmote στην πρώτη υποδοχή κ στη δεύτερη WIND. K οι δύο είναι ενεργοποίημενες απ τις ρυθμίσεις κ λειτουργούν κανονικά. Τι σημαίνει αυτό;
Αδυναμία ενεργοποίηση κάρτας sim
- Απαντήθηκε
-
-
Μπορείς να βάλεις μία φώτο από το μήνυμα που σου βγάζει ?
-
Μου βγάζει αδυναμία αποστολής μηνύματος
-
Κάνε μια επανεκκίνηση στο τηλέφωνο και ξανά προσπάθησε θα το πάρει
-
-
Κάνε επανεκκίνηση βρε κάνε και συγχρονισμό
-
Δεν αλλάζει κάτι μου βγάζει συνέχεια αυτό. Ούτε στον συγχρονισμό, πατάω ενεργοποίηση κ τομάτα κ βγαίνει πάλι το ιδιο
-
Δεν έχει να κάνει με την sim σαν sim αλλά με τις δυνατότητες του mi account.
Άλλαξε region από τις ρυθμίσεις > πρόσθετες ρυθμίσεις > περιοχή > βάλε χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης
Μετά πήγαινε στην εφαρμογή μηνύματα > πάτα παρατεταμένα το κουμπί "Ξ" κάτω αριστερά να μπεις στις ρυθμίσεις > θα σου εμφανίσεις τις επιλογές Mi μηνύματα
Εκεί θα πρέπει να τις βάλεις ΟΝ ώστε να γίνει η ταυτοποίηση στους servers της xiaomi, αν θυμάμαι καλά υπάρχει και χρέωση στην αποστολή του μηνύματος.
Διαφορετικά απλά αγνοείς την ειδοποίηση -
Μήπως η κάρτα που αναφέρεσαι δεν έχει δυνατότητα αποστολής μηνύματος για την ενεργοποίηση της;
Μπες μέσα στις ειδοποιήσεις και απενεργοποίησε την ειδοποίηση. -
Άλλαξα region και μπήκα στις ρυθμίσεις Έχει να κάνει όντως με τα mi μηνύματα. Απλά λόγο του ότι δεν έχω δεδομένα τώρα στην WIND δεν κάνει σύνδεση για ταυτοποίηση. Ευχαριστώ πολύ για τη βοηθεια
-
Ψάξε και στις ρυθμίσεις > εγκατεστημένες εφαρμογές > Υπηρεσίες ενεργοποίησης Xiaomi SIM > ειδοποιήσεις > όλα OFF
-
Αυτό εννοείς, σωστά; το βάζω off. Και κάτι άλλο. Στους τύπους Προτεινόμενης σύνδεσης δικτύου είναι επιλεγμένο το LTE. Έχει να κάνει με το 4g; να αφήσω αυτό η να επιλέξω το 3g; επηρεάζει την κατανάλωση μπαταρίας;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα