@matzanas
Από τον mi browser ( φυλλομετρητής ) θα μπεις και θα κάνεις την αίτηση από τη συσκευή σου .. θα πας πρώτα στις ρυθμίσεις του browser , στα "σύνθετα" και θα αλλάξεις το ονομασία αντιπροσώπου χρήστη , σε "επιφάνεια εργασίας" ...
Μετά μπες στο miui en , συνδέσου στο mi account σου και προχωρας τη διαδικασία ξεκλειδωματος ..
Σε 10 λεπτά θα έχεις τελειώσει ..
παιδια το κινητο σβηνει καθε 5 λεπτα απο μπαταρια εχει κολλησει στο mode των ακουστικων και δεν μπορω να κανω αιτηση για ξεκλειδωμα του bootloader..
υπαρχει καποια λυση η θα το πεταξω στον τοιχο?
Μεγάλο θέμα... Δεν είναι κανένας κοντά να σε βοηθήσει;
Σε τι κατάσταση από θέμα rom είσαι τώρα; Έχεις κάνει αίτηση; Οδηγούς πέρασες; vpn δοκιμασες;
Όλοι οι οδηγοί για πάρτη σου είναι στο Forum...
δεν εχω καταφερει να κανω αιτηση
εχω την τελευταια ρομ global εχω κανει και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και το κινητο δεν φευγει απο το mode των ακουστικων.
δοκιμασα και με μπατονετα που ειδα στο youtube αλλα δεν εφτιαξε και χειροτερευει μερα με τη μερα vpn γιατι να περασω??
μολις ηρθε η καινουρια μπαταρια μου... δεν εχω δει καπιο προβλημα ακομα ολα κυλανε ομαλα..μηπως μπορειτε να μου πειτε πως θα φυγει το εικονιδιο τον headphone??εβαλα μπατονετα συρματακια οπως ειδα στο youtube αλλα δεν λεει να φυγει..ο ηχος βγενει μονο απο τα ακουστικα και δεν μπορω να κανω ακομα αιτηση για να ξεκλειδωσω τον bootloader