Οκ
[8.4.19] Πρώτες δοκιμαστικές XTRV & ARΩMA Android 8 ROM από Global Source
-
-
Καλησπέρα, σε MI-5 (Gemini) από την τελευταία Aroma στην νέα μου κόλησε στο 60%, περιμένω όσο κατεβάζω την "απλή" XTRV και δοκιμάζω αυτήν.
Ενημέρωση: Με την XTRV κόλλησε στο 100%, έκανα επανεκκίνηση κρατώντας αρκετή ώρα το on/off και μετά φόρτωσε κανονικά στη νέα ROM (κατά τη φόρτωση έκανε και κρυπτογράφηση δεδομένων)
Όμως λόγω του κολλήματος δε μπόρεσα να κάνω format data. Όντως δεν έχω χάσει τα αρχεία μου. Μπορεί κάποιος να πει για ποιο λόγο ήταν "απαραίτητο" το format data;
Είχα κάνει πρόσφατα reset, θα δω αν κάτι κολήσει.
Το βράδυ θα κάνω format data+νέο πέρασμα της ROM (σε αναμονή) στο κινητό πάντως δεν έχω δει κάποιο άμεσο πρόβλημα απλά περνώντας από 7 σε 8 χωρίς data format
Ενημέρωση: Για ευνόητους λόγους κάνω update μέσω usb-otg, γιαυτό κολλάει η XTRV στο 100%. Οπότε έκανα πρώτα format data, έβαλα την XTRV κόλλησε στο 100%, επανεκκίνηση κρατώντας πατημένο το on/off, μετά την επανεκκίνηση ολοκλήρωσα το setup για να μπορέσω να περάσω από τον υπολογιστή την XTRV, έκανα επανεκκίνηση σε recovery και πέρασα τη ROM αυτή τη φορά ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση.
Ερώτηση πως μετά από το format data και αφού δεν κάνεις setup το κινητό, μπορείς να ρίξεις "χύμα" (όπως λέει ο οδηγός) τη ROM στο κινητό; Αφού δεν σου επιτρέπει να αλλάξεις τη ρύθμιση από "Φόρτιση αυτής της συσκευής" σε "Μεταφορά Αρχείων";
-
Ναι αν σας κόλλησε η aroma περάστε την απλή Xtrv και θα βρούμε τι φταίει σε κάθε συσκευή ώστε να το διορθώσουμε όσο ποιο γρήγορα γίνεται
-
Παιδιά μετά από πολλές προσπάθειες την έκανα εγκατάσταση στο mi note 2 με το recovery 2 και την xtrv γιατί με την aroma κολλούσε στο 60% με το recovery 1 προσπάθησα να περάσω την xtrv αλλά και εκεί κολλούσε και τελικά κατέληξα στο recovery 2 αλλά μόλις μπαίνω στο recovery ζητάει τον κωδικό τον βάζω αλλά τίποτα δεν τον παίρνει τί να κάνω??
Να ξεκινήσω να σεταρο το κινητό ή θα βγεί κάτι καινούργιο και θα πρέπει να σβήσω το τηλέφωνο? -
Μπορείς να ξεκινήσεις το setup της συσκευής, και σύντομα θα βγάλουμε recovery που θα κάνει με επιτυχία το Decrypt και τον κωδικό
Θα καταλάβεις αμέσως πως αξίζει να μείνεις σε αυτή την rom. -
-
Ο/H apo.stam έγραψε:
Σε mi6 την έχει περάσει κανείς; Αν ναι πως είναι η διαδικασία;
'Έχω βάλει την ΑΡΟΜΑ και η διαδικασίας είναι όπως ακριβώς περιγράφεται στην πρώτη σελίδα. -
-
-
Διοτι αλλάζει η διαδικασία των εφαρμογώνOfficial Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
γιατί είναι απαραίτητο το format data ρε παιδία ???
Αυτός είναι και ο λόγος που την πρώτη φορά κάνουμε ουσιαστικά 2 flash την Rom.
Βέβαια αυτό δεν θα ξαναγίνει στο επόμενο update. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0