Mini υπολογιστής είναι... Οχι κινητό...

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕίτε ανοίγεις οποιαδήποτε συνομιλία --> i (σε κυκλάκι πάνω δεξιά) --> 3 τελιτσες κάθετες πάνω δεξιά άνοιγμα chat headΟ/H apo.stam έγραψε:
Έβαλα την άρωμα στο mi6 κ από την Κυριακή που την χρησιμοποιώ έχω να πω ότι σε σχέση με την 8.2.1 που είχα πριν κ με την ίδια χρήση η μπαταρία είναι χειρότερη. Εκεί που η μπαταρία έφθανε στις 23:00 στο 11%-13% από το πρωϊ, τώρα με πάει ως το απόγευμα. Με ευχαριστεί που πλέον μπορώ να βάζω δακτυλικό αποτύπωμα σε όσες εφαρμογές το υποστηρίζουν (τράπεζες), λειτουργεί σωστά το tap'n'pay της alpha, το nova go. Δεν υπάρχει το face unlock, θα ήθελα να μπορώ να διαγράψω το gmail. Ωραίος ο τρόπος που εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις στην κουρτίνα κ στην οθόνη κλειδώματος.Όταν δέχομαι μνμ στο messeger μου βγάζει ένα εικονίδιο στην γραμμή κατάστασης από το σύστημα android ότι η εφαρμογή messenger επικαλύπτει άλλες. Πως το απενεργοποιούμε αλλά να μας βγάζει τις εικόνες συνομιλητών;Ο/H apo.stam έγραψε:
Εβαλα την ρομ στο mi6. Όλα καλά με την εγκατάσταση. Τελικά ξεπεράστηκε το θέμα να βλέπει την συσκευή ως ρουτ. Το μόνο ζόρι ήταν το ξαναστησιμο του κινητού. Για θέμα μπαταρίας δεν έχω ακόμη συμπεράσματα. Κατά τα μέσα εβδομαδος ασφαλή συμπεράσματα.
μήπως θυμάσαι που βρήκες το αρχείο για την ανάποδη κάμερα;γιατί κατέβασα 2 που βρήκα και δεν μου ανοίγει καν την κάμερα μετά.Το παλιό που είχα έφυγε με το formatΟ/H nikitogr έγραψε:
Σε mi5 Gemini έβαλα τη ρομ χωρίς το νέο twrp και πάνω στην έκδοση 8.3.x όλα κομπλέ
Αλλά για να μην έχω θέματα μετά έκανα install όπως έλεγε και ο οδηγός![]()
Γενικότερα με το άρωμα κολλούσε στο 60% και με το xtvr έμενε με την μπάρα γεμάτη. Παρόλα αυτά δεν έχω εντοπίσει κανένα πρόβλημα.
Το twrp δεν μου ζήτησε ποτέ κωδικό και πριν την 3.2 απλά μου έδειχνε 0mb.
Επίσης ενώ μου λέει phone encrypted στο privacy, όταν το πατήσω μου βγάζει την επιλογή να κάνω encrypted χρησιμοποιώντας το lock screen password.
Η ανάποδη κάμερα έστρωσε με το κλασσικό fix.
Μπαταρία και κτλ θα τα δω στην πορεία.
Η κάμερα μαμαει με το updated interface, αλλά μόλις βγαλω φωτό, χαλάει η ποιότητα ενώ στο preview είναι αστέρι......
=> camera fix.zipΟ/H xtolicc έγραψε:
μήπως θυμάσαι που βρήκες το αρχείο για την ανάποδη κάμερα;γιατί κατέβασα 2 που βρήκα και δεν μου ανοίγει καν την κάμερα μετά.Το παλιό που είχα έφυγε με το format