Επαναφορά τηλεφώνου με το xiaomitool
- Οδηγός
-
-
Παιδιά καλησπέρα, μόλις πήρα ένα xiaomi mi mix 2s ελαχιστα μεταχειρισμενο αγορασμενο από ελλάδα, θέλω να του περάσω official developer rom για να ξεκλειδωσω το bootloader μετά και να περάσω την ελληνική xtrv. Το mi pc suite δεν το βλέπει καθόλου το κινητό σε recovery mode, ενώ από τα windows αναγνωρίζεται κανονικά στη διαχειριση συσκευών, δοκιμάζω με xiaomitool, γράφει οτι δεν βρίσκει κάποια έκδοση για το κινητό μου. Τι άλλο μπορώ να δοκιμάσω?
-
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ?
-
-
Πας απευθείας για ξεκλείδωμα ---> Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018)
Δεν χρειάζεται να αλλάξεις ρομ -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Πας απευθείας για ξεκλείδωμα ---> Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018)
Δεν χρειάζεται να αλλάξεις ρομ
-
εχω μαλλον ενα brikarismeno mi4c γιατι παραμενει στο Logo μεσα περασμενη μια twrp και μου βγαζει με την διαδικασια αυτο prntscr.com/n4p74s τι κανω?
-
Για αρχή βάλτο σε fastboot και κάνε έλεγχο bootloader.
Απ ότι θυμαμαι τα περισσότερα από αυτα είχα κλειδωμένο.
Αν ειναι ξεκλείδωτο κανε flash μια fastboot rom και ασε το xiaomitool. -
καλησπερα παιδια εχω το redmi 7 και ειναι κολλημενο στο logo και αναβοσβήνει εκανα εδω στον οδηγο αυτα που ελεγε εβαλα china dev μονο και δεν κανει τιποτα βγαζει error 1053 συνεχεια ....οποτε μετα το αλλαξα και αβαλα global στην πρωτη επιλογη ξεκινησε κανονικα και κατέβασε αυτοματα μια ρομ και οταν την κατέβασε το τηλεφωνο εβγαλε την μπαρα που κανει ενημερωσει και απο πανω στο ποσοστο φτανει μεχρι το 4.99% και κολλαει εκει και μετα παει παλι απο την αρχη και κανει αυτο συνεχεια καμια βοηθεια βρε παιδια.
-
Θέλει Testpoint unbrick το κινητό πλέον.
Συνοπτικά περνάς driver για snapdragon στον υπολογιστή
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Το γυρίζεις σε 9008 edl mode μέσω Testpoint και του περνάς global fastboot rom με το mi flash. -
Ευχαριστω για την απαντηση ....Το εχω κανει αυτο και το miflash μου βγαζει error
-
Στα από κάθε δοκιμή θέλει επανεκκίνηση η διαδικασία... Αποσύνδεση το τηλέφωνο, ξανά testpoint σε 9008, και επανεκκίνηση το miflash.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες