Το κατέβασα... μπήκα στο recovery... αλλά πάλι δεν μου εμφανίζει το αρχείο για να το κάνω Flash...Ο/H NasDriver έγραψε:

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤο κατέβασα... μπήκα στο recovery... αλλά πάλι δεν μου εμφανίζει το αρχείο για να το κάνω Flash...Ο/H NasDriver έγραψε:
Βασικά δεν μου δείχνει κανένα αρχείο το οποίο θα μπορούσα να φλασάρω...Ο/H NasDriver έγραψε:
Σου δείχνει άλλα αρχεία αλλά όχι το fix της κάμερας ?
Δεν κατάφερα κάτι... Έκανα και το disable / enable MTP... αλλά ακόμα τίποτα... μήπως φταίει τίποτα με το TWRP που έχει τώρα μετά την αναβάθμιση? Όλο internal storage (0MB) βγάζει...Ο/H NasDriver έγραψε:
Περίεργο, κάνε εκ νέου copy-paste χύμα στον εσωτερικό χώρο του κινητού την εφαρμογή από το TWRP
Αν δεν το βλέπει σαν σκληρό δίσκο, πήγαινε MOUNT > κλείσε-άνοιξε κάτω δεξιά την επιλογή MTP και λογικά τώρα θα δεις το κινητό σαν σκληρό δίσκο
Κατά την εγκατάσταση της ρομ με android 8 είχες κάνει αυτό ---> Format Data ?Ο/H D1mitris έγραψε:
Όλο internal storage (0MB) βγάζει...
Ο/H NasDriver έγραψε:
Κατά την εγκατάσταση της ρομ με android 8 είχες κάνει αυτό ---> Format Data ?Ο/H D1mitris έγραψε:
Όλο internal storage (0MB) βγάζει...
Με ΟΤΑ τα είχα κάνει τα update... δεν είχα κάνει Format Data....Ο/H gkalen έγραψε: