Σκοπεύω να αγοράσω αύριο την συσκευή με τιμολόγιο από το Plus3 στην Τούμπα. Τι λέτε για το μαγαζί;
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Ο/H TasVas έγραψε:
Σκοπεύω να αγοράσω αύριο την συσκευή με τιμολόγιο από το Plus3 στην Τούμπα. Τι λέτε για το μαγαζί;
-
Ο/H stauros2653 έγραψε:
Ο/H TasVas έγραψε:
-
Ο/H TasVas έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Vaggelis74 έγραψε:
Ο/H TasVas έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μόλις απέκτησα το κινητό. Πήρα για θήκη την MSVII Backcover (ελπίζω να μην με κάνει σημάδι στις γωνίες του κινητού). Από που να βρω ένα αξιόλογο τζαμάκι για το κινητό; (από Θεσσαλονίκη αν είναι δυνατό)
-
-
αν σε ενδιαφέρει @TasVas έχω πάρει απο ελληνικό μαγαζί και παράδοση σε 2 μέρες με acs αυτή (ότι καλύτερο για την συσκευή μας (κατά την άποψη μου) αλλά με λίγο τσιμπημένη τιμή είναι η αλήθεια)
Αξεσουάρ κινητών :: Προστατευτικά Οθόνης :: Τζάμακι Ασφαλείας :: Για Xiaomi :: NILLKIN for Xiaomi Redmi Note 5 Pro H+PRO 0.2mm 9H Surface Hardness 2.5D Arc Edge Full Screen Tempered Glass Film Screen Protector (NILLKIN) -
Ο/H TasVas έγραψε:
Μόλις απέκτησα το κινητό. Πήρα για θήκη την MSVII Backcover (ελπίζω να μην με κάνει σημάδι στις γωνίες του κινητού). Από που να βρω ένα αξιόλογο τζαμάκι για το κινητό; (από Θεσσαλονίκη αν είναι δυνατό)
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Vaggelis74 έγραψε:
Ο/H TasVas έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προχωράω άφοβα σε V9.5.19.0.OEIMIFA;
-
H 9.5.19 έχει ενεργοποιημένο το anti roll back (πηγαίνεις σε anti 4) οπότε δεν έχει πλεον πισωγυρίσματα. Αν είσαι στην 9.5.17 είσαι με anti3 οπότε σκέψου το αν θέλεις να ασχοληθείς με φλασαρίσματα dev rom. (πλέον θέμα χρόνου να βρεθούμε όλοι με anti4 βέβαια, κ ποιος ξέρει πόσο πιο πάνω, από όσο φαίνονται τα πράγματα.)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0