Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Η αλήθεια είναι πως έχω και ένα ράγισμα στην οθόνη στο 3 το οποίο με ενοχλεί λίγο οπτικά και καθώς κλείνει 2 χρόνια σε λίγο σκέφτομαι την αλλαγή. Μάλλον θα προχωρήσω σε αγορά του 5 αλλά θα περιμένω κανέναν μήνα γιατί η τιμή του πέφτει λίγο λίγο κάθε μέρα. Από το 3 πάντως έμεινα 100% ικανοποιημένος αυτή την 2ετία, και οι προσδοκίες είναι υψηλές. Ελπίζω σε κάτι αντίστοιχο και απο το 5.
-
-
Κάποιος μερικές σελίδες ποιό πίσω που ρώτησε για το face unlock,αν αλλάξεις το region του τηλεφώνου σε india,τότε σου βγάζει την επιλογή καθώς και κάποιες άλλες εφαρμογές.
Το dolby atmos μπορεί να μπει σαν apk ??? -
Ο/H thiras έγραψε:
Το dolby atmos μπορεί να μπει σαν apk ???
To Dolby Atmos είναι κάτι πολύ πιο πολύπλοκο από ένα απλό apk αρχείο εφαρμογής. Πρόκειται για audio modification βασισμένο (ανάλογα με την έκδοση) τόσο σε λογισμικό (βιβλιοθήκες ήχου και εφέ) όσο και στο υλικό της συσκευής. Προκειμένου να εγκατασταθεί σωστά (έστω η software υλοποίηση που έχει τη μέγιστη συμβατότητα) χρειάζεται να εγκατασταθεί σαν εφαρμογή συστήματος, άρα χρειάζεσαι πρόσβαση τουλάχιστον στο /system partition, άρα χρειάζεται ξεκλείδωμα ο bootloader και πέρασμα TWRP και εν συνεχεία φλασάρισμα (μέσω του TWRP) του zip εγκατάστασης του mod, ανάλογα με την έκδοση Android του λειτουργικού συστήματος της συσκευής. Ακόμα και μετά από τα παραπάνω δεν λειτουργούν όλες οι εκδόσεις των Atmos ports σε όλες τις συσκευές αν και συνήθως η πιο απλή έκδοση που κυκλοφορεί στην "πιάτσα"(Lenovo A7000 [6.5] Atmos) παίζει. Στο Android 8.0 με τα σκληρά SE linux enforcing policies τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα. -
Για προτείνετε ρε παιδιά καμιά καλή θήκη για ατζαμή άνθρωπο.
-
ψάξε για τις Element.....
-
Ξεκινώ
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλορίζικα
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
εχω την συσκευη απο εχτες και καπου καπου στο ακυρο χτυπαει ειδοποιηση χωρςι να εχει ερθει κατι... εχει κανει ιδεα γιαιτ μπορει να γινεται αυτο??? δηλαδη προκειται για μπαγκ η θελει να παει στο σερβις???
-
Ο/H Leonidaspod έγραψε:
εχω την συσκευη απο εχτες και καπου καπου στο ακυρο χτυπαει ειδοποιηση χωρςι να εχει ερθει κατι... εχει κανει ιδεα γιαιτ μπορει να γινεται αυτο??? δηλαδη προκειται για μπαγκ η θελει να παει στο σερβις???
To Fix Random Notification Sound/Vibration Problem on Redmi Note 5 - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum -
Ο/H Leonidaspod έγραψε:
Ο/H Leonidaspod έγραψε:
To Fix Random Notification Sound/Vibration Problem on Redmi Note 5 - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
πριν όλα αυτά έκανες update στην τελευταία έκδοση (αν έχεις την global) να δεις αν φτιάχνεται ;;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0