Οχι... Την περνας μεσα στο κινητο κ μεσω updater διαλεγει εκει που λεει πακετο αναβαθμισης... Βρισκεις την ρομ κ το αφηνεις να κανει τη δουλεια του μονο του...
Mi 11 pro
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑπλά σπάει νεύρα. Ίσως η λέξη πρόβλημα να ήταν ολίγον τι «τραβηγμένη». Σε ευχαριστώ πολύΟ/H chrisnik έγραψε:
Καλα δεν το λες κ προβλημα. Αυτο ειναι ειδοποιηση απο το android oreo κ απο την ρομ κ δεν απενεργοποιειται....
έχεις την 9.5.6 ή την 9.5.13 ;Ο/H Orestis2 έγραψε:
Καλησπέρα και από εμένα, πρώτο post και δυστυχώς με πρόβλημα. Setαρα το κινητό μου, 4/64 και πριν καλά καλά το χαρώ και συνομιλήσω στο messenger μου, με το που μου έρχεται μήνυμα μου πετάει στην πάνω μεριά την οθόνης το πράσινο εικονίδιο του android με το εξής μήνυμα: Σύστημα Αndroid, η εφαρμογή messenger επικαλύπτει άλλες εφαρμογές.
Αυτό συμβαίνει οποιαδήποτε στιγμή μου έρθει νέο μήνυμα. Κάποια ιδέα για το πως απενεργοποιείται;![]()
Eχω την 9.5.13 και εχω προσπαθήσει με όλους τους τρόπους. Εμφανίζεται το chat head (η φούσκα) και πάνω εμφανίζεται το εικονίδιο του messenger και η φάτσα του android. όταν κλείσω το bubble αυτόματα εξαφανίζεταιΟ/H kodorevi8ulis έγραψε:
έχεις την 9.5.6 ή την 9.5.13 ;έχεις ενεργά τα chat head του messenger και στο εμφανίζει αυτό ; (υποθέτω γιατί σε μένα ούτε στην παλιά έκδοση δεν μου το εμφανίζε αυτό το Notification)Ο/H Orestis2 έγραψε:
Καλησπέρα και από εμένα, πρώτο post και δυστυχώς με πρόβλημα. Setαρα το κινητό μου, 4/64 και πριν καλά καλά το χαρώ και συνομιλήσω στο messenger μου, με το που μου έρχεται μήνυμα μου πετάει στην πάνω μεριά την οθόνης το πράσινο εικονίδιο του android με το εξής μήνυμα: Σύστημα Αndroid, η εφαρμογή messenger επικαλύπτει άλλες εφαρμογές.
Αυτό συμβαίνει οποιαδήποτε στιγμή μου έρθει νέο μήνυμα. Κάποια ιδέα για το πως απενεργοποιείται;![]()
![]()
στην 9.5.13 λένε ότι κάτι διορθώνεται με τα Notification (ισως εννοούν αυτό) οπότε περιμένεις μέχρι να στην εμφανίσει (αν θες να την βάλεις κοίτα λίγο ποιο πίσω τα μηνύματα)
Έχω ήδη 3 και περιμένω ξεκλείδωτο whyred για δοκιμή.Ο/H maikmaik έγραψε:
Τώρα περιμένω το δικό μας twrp