Το βρήκα... Οκ ευχαριστώ... Θα κάνω επαναφορά εργ ρυθμίσεων κ βλέπουμε...Ο/H chrisnik έγραψε:
Ειναι στο mi cloud... Για εμενα ξεκλειδωσε κ περνα καθαρη ρομ να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤο βρήκα... Οκ ευχαριστώ... Θα κάνω επαναφορά εργ ρυθμίσεων κ βλέπουμε...Ο/H chrisnik έγραψε:
Ειναι στο mi cloud... Για εμενα ξεκλειδωσε κ περνα καθαρη ρομ να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το "Μην ενοχλείτε" (γνωστό και ως DND mode) για συγκεκριμένες ώρες ? Ψάξε στις ρυθμίσεις.Ο/H fanismarg1977 έγραψε:
Πάλι τα ίδια παιδιά... Δεν πατάει το power button όταν μου βγάζει μόνο του τη μπάρα αθόρυβο... 9.5.17.0... Πριν λίγες ώρες αναβάθμιση...
Όχι το τσέκαρα αυτό...Ο/H BanditGR έγραψε:
Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το "Μην ενοχλείτε" (γνωστό και ως DND mode) για συγκεκριμένες ώρες ? Ψάξε στις ρυθμίσεις.Ο/H fanismarg1977 έγραψε:
Πάλι τα ίδια παιδιά... Δεν πατάει το power button όταν μου βγάζει μόνο του τη μπάρα αθόρυβο... 9.5.17.0... Πριν λίγες ώρες αναβάθμιση...
Ο/H fanismarg1977 έγραψε:
Πριν το note 5 είχα ένα lg g2. Το είχα ρουτ κ περνούσα custom roms για πλάκα. Εδω δε ξερω γιατί μου φαίνεται βουνό...
Καλά πραγματικά και εγώ που σαν προηγούμενη συσκευή είχα το S7 samsung καμία σχέση η διαδικασία ρουταρισματος και αλλαγης ρομ. Μέσα σε 10 λεπτά περνούσες ότι ρομ ηθελες. Ούτε να ασχολείσαι με ξεκλειδωματα κλπ.
Θα γίνω τότε... Ευχαριστώ...Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
@fanismarg1977 Μόνο αν είσαι VIP μέλος