Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Προσπαθώ να διαβάσω την συγκεκριμένα σελίδα με οδηγίες για τo VPN τι είναι και πως το χρησιμοποιούμε.
xiaomi-miui.gr/community/index…τάσταση-Google-Installer/
Μου βγάζει συνέχεια "Αδύνατη η πρόσβαση. Δεν σας επιτρέπεται να δείτε αυτή τη σελίδα".
Έχει κάποιος υπόψην του γιατί? -
Ο/H Magikarp έγραψε:
Εφόσον δε γίνεται να εγκατασταθεί το TWRP χωρίς το magisk, μάλλον θα περάσω την 9.5.19.0 χωρίς TWRP και magisk. Μήπως φταίει το force encryption του magisk γι' αυτό που συμβαίνει;
Μία από αυτές μπορεί να είναι και το Force_Encrypt αλλά θα πρέπει να διαβάσω όλο το Script εγκατάστασης για να δω τι ακριβώς κάνει.
Και πάλι σου λέω, να προσέχεις ποια ROM βάζεις.
Αν πας σε ROM που έχει Anti4 δεν μπορείς να γυρίσεις σε ROM που έχει Anti3 μετά, και τα καταλήξεις με Brick αν το κάνεις. -
@Magikarp ότι σου λέει ο MIUI_ART
Eγώ με Whyred Arωma 8.7.10 επειδή ένα module που πέρασα με το Magisk μου δημιούργησε πρόβλημα το έλυσα μόνο με wipe cache Dalvik cache και ξαναπέρασμα της rom με το twrp χωρίς Magisk. Κατόπιν αφού δούλεψα λίγο τη rom πέρασα και το magisk από το twrp. Εσύ έχεις άλλη rom την 9.7.17 οπότε δεν ξέρω αν σου δουλέψει. Γενικά με το anti roll back μέχρι να δούμε τι σίγουρη λύση θα βγει καθόμαστε στα αυγά μας.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
@Astrolavos ο συγκεκριμενος οδηγος δεν υπάρχει πλέον.
Ολοι οι κάτοχοι whyred καλό θα είναι να επιδειξετε συνεση και αυτοσυγκρατηση μέχρι να ξεκαθαρίσει το θεμα με το Anti Roll Back ... αν δεν θέλετε κακές εμπειρίες με το κινητό σας... -
Θελω να παραθεσω την άποψη μου σχετικα με το τηλ.εχω περασει και την ρομ του φορουμ και την 9.5.19 stable,αλλα η συσκευηη εξακολουθει να εχει τα ιδια προβληματα που αρχιζω να πιστευω οτι κατασκευαστικα δεν προσεχθηκε και τοσο αοπο την mi.πρωτα το θεμα ηχου ειδοποιησεων παραμενει οταν εχω ακουστικα δεν ακουγονται η ειναι τοσο χαμηλα που τις χανω.εχω θεμα και με το ραδιοφωνο με τον ηχο μερικες φορες να παραμορφωνει σαν να θελει μικροσυντονισμο.επισης οταν παταω το power,ειται για να σβησω η αναψω την οθονη πρεπει να το πατησω 2η και 3 φορες.σε σχεση με το 4χ που ειχα νιωθω απογοητευση μεγαλη και ας εχει καλυτερα χαρακτηριστικα.αραγε ειναι τα προβληματα αυτα software , η hardware?συγνωμη για το μακροσκελες ποστ καπιες εμπειριες αλλων φιλων θα ενδιεφεραν πολλους.ευχαριστω
-
Κατά 99% είναι προβλήματα software, υπομονή θέλει μέχρι να τα φτιάξουν
-
Καλημέρα, μετά από σχεδόν 3 χρόνια με το kenzo εδώ και ένα μήνα έχω στα χέρια μου το redmi note 5 με την global 9.5.19
έκανα την αίτηση για να ξεκλειδώσω, εχθές ολοκλήρωσα το ξεκλείδωμα και πέρασα και το τελευταίο twrp 3.2.1-2
Μετά από όσα διαβάζω βέβαια είμαι λίγο διστακτικός στο να περάσω κάποια άλλη rom μέχρι να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο.
Πρόβλημα δεν έχω κανένα, το τηλέφωνο λειτουργεί άψογα, οπότε υπομονή μέχρι να είμαστε σίγουροι ότι αυτό που θα κάνουμε
δεν θα κλειδώσει το τηλέφωνο μας. -
Κι εγώ έχω μείνει στην 8.7.10 με anti4
Έχω προβλήματα με τις ειδοποιήσεις αλλά σε γενικές γραμμές δουλεύει καλά, οπότε χαλαρά...είναι και καλοκαίρι -
Με την 9.5.17 (anti 3) το έχω αφήσει εν αναμονή ξεκλειδώματος. Μαζεύει σκόνη σε ένα ράφι μέχρι την άλλη Παρασκευή που θα ξεκλειδωθεί και θα γίνει αυτόματα wipe έτσι κι αλλιώς. Μέχρι τότε το mido παραμένει η βασική συσκευή μου.Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
έχει ασχοληθεί κανείς με gcam για το κινητό μας;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0