μου σταματάει το dolby. πρέπει να κάνω κάτι;
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Ο/H AlexanderK έγραψε:
ερώτηση...ποια gcam έχει τα λιγότερα προβλήματα; υπάρχουν 500εκδόσεις...έχω χαθεί λίγο
-
Έχεις δίκιο έχω την ίδια
Πρόβλημα μόνο στο 4K video
Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk -
Ο/H maikmaik έγραψε:
Έχεις δίκιο έχω την ίδια
Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Τι κάνουμε εμείς που φοράμε πολαριζέ και πρέπει να τα βγάζουμε κάθε φορά για να δούμε την οθόνη του κινητού?
Επισης, η ένταση των ακουστικών μου φαίνεται πιο χαμηλή από το 4Χ ή είναι η ιδέα μου? -
Ο/H thanostek έγραψε:
Ο/H maikmaik έγραψε:
Έχεις δίκιο έχω την ίδια
Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk -
Ο/H mynam3 έγραψε:
Τι κάνουμε εμείς που φοράμε πολαριζέ και πρέπει να τα βγάζουμε κάθε φορά για να δούμε την οθόνη του κινητού?
Επισης, η ένταση των ακουστικών μου φαίνεται πιο χαμηλή από το 4Χ ή είναι η ιδέα μου?
Δεν ειχα note 4 και γενικα αλλο xiaomi για να συγκρινω αλλα τα ακουστικα παιζουν πολυ χαμηλα σε σχεση με το jiayu s3 που ειχα τοσα χρονια.. -
1 στα 3 μηνύματα ρε παιδιά είναι για την ένταση , δεν θα έπρεπε καν να υπάρχουν ακόμα τέτοιες απορίες.... αφού το είπαμε 100 φορές , οι ρυθμίσεις είναι @$!$@! (και καλά λόγω Ε.Ε. αλλά είναι @$!$!@) αν θέλετε παραπάνω αλλάξτε το region σε π.χ. Ελβετία ή περιμένετε μπαααας και φτιαχτεί κάποτε (αν δεν μπορείτε λύσεις που θέλουν π.χ. root)
-
Βίντεο με πολύ καλό ήχο σε έντονα θορυβώδες περιβάλλον (επιτέλους!), με fps που μένουν καρφωμένα στα 30 καρέ αν και το βίντεο είναι σε εσωτερικό χώρο με κακό φωτισμό (ξανά επιτέλους!!), με ταχύτατο focus που σχεδόν δεν το πιάνει το μάτι (ξανά μανά επιτέλους!!!).
Το παραπάνω επιβεβαιώνει τις υποψίες μου ότι το Whyred ΔΕΝ είναι Redmi!!!Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Βίντεο με πολύ καλό ήχο σε έντονα θορυβώδες περιβάλλον (επιτέλους!), με fps που μένουν καρφωμένα στα 30 καρέ αν και το βίντεο είναι σε εσωτερικό χώρο με κακό φωτισμό (ξανά επιτέλους!!), με ταχύτατο focus που σχεδόν δεν το πιάνει το μάτι (ξανά μανά επιτέλους!!!).
Το παραπάνω επιβεβαιώνει τις υποψίες μου ότι το Whyred ΔΕΝ είναι Redmi!!!
ή απλά νιώσανε λίγο και μάθανε να φτιάχνουν κάποια πράγματα (τι στο καλό , "ειδικο" τεαμ για την κάμερα φτιάξανε)
αλλά don't worry ρε , θα χαλάσουν κάτι άλλο :))) -
A...ξέχασα...και με EIS που γαζώνει!!!! Ακούνητο το ρημάδι!!!Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
χαλασμένη συσκευή θα πήρες
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0