Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Καλησπέρα στην κοινότητα, κάτοχος του κινητού εδώ και περίπου 3 μήνες προερχόμενος από S8 plus ( κανένα 6μηνο) και πιο πριν μόνο iphone (από το 3G μέχρι το 7plus), δηλώνω κατενθουσιασμένος.
Έχω ρίξει πολύ διάβασμα από τότε που γράφτηκα οπότε για να δω αν τα κατάλαβα καλά:
Έχω την Global Stable 9.5.19.0 και έχω κάνει και την διαδικασία ξεκλειδώματος των 360 ωρών (είναι unlockd εδώ και μια εβδομάδα) άρα ARB 4.
Με αυτόν τον Οδηγό μπορώ να περάσω αυτήν την ROM xiaomi-miui-hellas-8.1_whyred_V10_arΩma_8.8.16 αν θέλω MIUI 10 αλλιώς αν θέλω MIUI 9 με τον ίδιο οδηγό μπορώ να περάσω την xiaomi-miui-hellas-8.1_whyred_V10_arΩma_8.7.5 αν και εφόσον είναι και αυτή ARB 4.
Σωστά ή λέω βλακείες και πρέπει να προσέξω και κάνω και κάτι άλλο;Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Είμαι αυτή τη στιγμή με 9.6.3.0. σε ένα παιχνίδι που παίζω μου χαλάει την ανάλυση. Το ίδιο παιχνίδι στην 9.5.19.0 έπαιζε τέλεια. Νιώθω ότι σαν να έχει χαμηλώσει την ανάλυση. Να σημειώσω ότι το ίδιο θέμα είχα και με 9.6.2.0. έψαξα από εδώ από εκεί απενεργοποίησα game speed booster τίποτα... Έχει κανείς καμιά ιδέα;
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk -
Ο/H vanni έγραψε:
Καλησπέρα στην κοινότητα, κάτοχος του κινητού εδώ και περίπου 3 μήνες προερχόμενος από S8 plus ( κανένα 6μηνο) και πιο πριν μόνο iphone (από το 3G μέχρι το 7plus), δηλώνω κατενθουσιασμένος.
Έχω ρίξει πολύ διάβασμα από τότε που γράφτηκα οπότε για να δω αν τα κατάλαβα καλά:
Έχω την Global Stable 9.5.19.0 και έχω κάνει και την διαδικασία ξεκλειδώματος των 360 ωρών (είναι unlockd εδώ και μια εβδομάδα) άρα ARB 4.
Με αυτόν τον Οδηγό μπορώ να περάσω αυτήν την ROM xiaomi-miui-hellas-8.1_whyred_V10_arΩma_8.8.16 αν θέλω MIUI 10 αλλιώς αν θέλω MIUI 9 με τον ίδιο οδηγό μπορώ να περάσω την xiaomi-miui-hellas-8.1_whyred_V10_arΩma_8.7.5 αν και εφόσον είναι και αυτή ARB 4.
Σωστά ή λέω βλακείες και πρέπει να προσέξω και κάνω και κάτι άλλο; -
Ο/H drivth έγραψε:
Ο/H vanni έγραψε:
Σωστά ή λέω βλακείες και πρέπει να προσέξω και κάνω και κάτι άλλο;
Τα βήματα που ακολούθησα ήταν τα εξής:
Απο την αρχική σελίδα στο tab Downloads στο drop-down μενού επέλεξα Τρέχουσα stable ROM και με έβγαλε Εδώ από εκεί επέλεξα το Δείτε εδώ όλη την διαθέσιμη λίστα ΕΔΩ! (Global Source) και με οδήγησε στον file hoster και μέσα στα 95 αρχεία που έχει για κατέβασμα δεν έχει κανένα με whyred.
Υπάρχει κάπου αλλού και δεν το πρόσεξα;Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Sleepstalker (1995) -
Δεν υπάρχει stable ελληνική. Μην ψάχνεις άδικα
Σωστά, δεν υπάρχει stable ελληνική σε 9αρα. Πήγαινε για την 8.8.16.
-
Πάντως στην 9.6.3.0 έχει διορθωθεί ο ήχος στα ακουστικά
Σας ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις, πάω για πειρά(γ)ματα!!!Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Sleepstalker (1995) -
-
Έχει βγει σε OEIMIFA 9.6.3.0;;γιατι πατάω για αναβάθμιση και δεν βγάζει κάτι;;
-
Ο/H fatsas7 έγραψε:
Έχει βγει σε OEIMIFA 9.6.3.0;;γιατι πατάω για αναβάθμιση και δεν βγάζει κάτι;;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0