Νasdriver δν ξερω απ αυτα π μ λες εχω την οφισιαλ γκλομπαλ 8 9 20 και θελω να μεταβω στην οφισιαλ σταθερη οταν βγει θα εχω θεμα?
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Ο/H cotiric1981 έγραψε:
Νasdriver δν ξερω απ αυτα π μ λες εχω την οφισιαλ γκλομπαλ 8 9 20 και θελω να μεταβω στην οφισιαλ σταθερη οταν βγει θα εχω θεμα?
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk -
απλα εδω γραφει 9
-
Ορθογραφικό λάθος. Δες τα πρώτα μετά το V.
αυτο ειδα ναι κ μ κινησε την περιεργια κ θελω να κανω εγκατασταση την σταθερη...βασικα ειχα την σταθερη 9 κ μολις βγηκε η 10 σε ντεβελοπερ την εβαλα στο κινητο μεχρι να βγει η σταθερη κ τωρα θελω να την βαλω κ δν ξερω αν εχω καποιο θεμα με το να μπριικαρει η συσκευη θα το κανω με το xiaomo tool
-
Κατευθείαν με τον updater. Αλλά θα τα χάσεις όλα
πιο updater? μ βγαζει μονο εβδομαδιαια
-
Το κατεβάζεις και πας και το διαλέγεις και το βάζει
προς ενημερωση εγινε μεταωαση κανονικα απο εβδομαδιαια miui 10 8 9 20 σε σταθερη miui 10 ολα κομπλε ευχαριστω!!!
-
Καλό λιώσιμο!
εγώ λέω να σπαμάρετε το φόρουμ το αγγλικό με τα κλασικά προβλήματα (ηχος ακουστικα , dialer , google smart lock και δε ξέρω γω τι άλλο) γιατί εμένα μου τα σβήνουν
(απορώ πως δεν έχω φάει ban )
-
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
εγώ λέω να σπαμάρετε το φόρουμ το αγγλικό με τα κλασικά προβλήματα (ηχος ακουστικα , dialer , google smart lock και δε ξέρω γω τι άλλο) γιατί εμένα μου τα σβήνουν(απορώ πως δεν έχω φάει ban )
Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0