Ναι πράγματι, αλλά πες μου κάνω λάθος ή έχουν ανάλυση μόνο FHD?Ο/H maikmaik έγραψε:
για νυχτερινές το Night Sight mode με
MGC_6.1.021 δεν παίζεται.
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Σωστά!!!
Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk -
Μπαα τίποτα.την έκανα επικόλληση στο system-build.prop και ούτε καν ενεργοποιήθηκε το camera2api.μετα ξαναενεργοποιησα το hal3enabler από το magisk,μου εβγαλε τζαμι μόνο την πρώτη selfie και μετα φουλ μαυρίλα.ειμαι στην ελληνική xtrv stable.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ίσως δεν έγινε η αλλαγή που ήθελες στο build.prop. Ελεγξες μετά από reboot αν υπήρχε?
Για να γίνει σωστά πρέπει να αντιγράψεις το αρχείο αλλού να κάνεις τις αλλαγές, και να το ξανααντιγραψεις στο system διαγράφοντας το original (το σώζεις κάπου πριν), δίνεις permission, reboot.
Αλλιώς ίσως κάτι άλλο που έβαλες εμποδίζει την ενεργοποίηση με την εγγραφή στο build.prop. -
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
Μπαα τίποτα.την έκανα επικόλληση στο system-build.prop και ούτε καν ενεργοποιήθηκε το camera2api.μετα ξαναενεργοποιησα το hal3enabler ...
Ο/H thanfun έγραψε:
Ίσως δεν έγινε η αλλαγή που ήθελες στο build.prop. Ελεγξες μετά από reboot αν υπήρχε?
Για να γίνει σωστά πρέπει να αντιγράψεις το αρχείο αλλού να κάνεις τις αλλαγές, και να το ξανααντιγραψεις στο system διαγράφοντας το original (το σώζεις κάπου πριν), δίνεις permission, reboot.
...
persist.camera.HAL3.enabled=1
Πρέπει να διορθωθεί η αντίστοιχη γραμμή στο vendor/build.prop (η επιλογή εκεί, υπερκαλύπτει την όποια επιλογή στο system/build.prop).
Ας το δουν αυτό οι ειδικοί, γιατί το source από xiaomi.eu δεν έχει αυτό τον "περιορισμό" (στο vendor/build.prop δεν υπάρχει καθόλου η παραπάνω γραμμή). -
-
Ωραίος.το έκανα έτσι και πέτυχε.αλλα η γκανεμια συνεχίζεται.ολες οι selfie μαυρες..
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H UserXP έγραψε:
Ας το δουν αυτό οι ειδικοί, γιατί το source από xiaomi.eu δεν έχει αυτό τον "περιορισμό" (στο vendor/build.prop δεν υπάρχει καθόλου η παραπάνω γραμμή).
1ο ελπιζω να μην το λες για εμας τους "ειδικους" που απλα ειπαμε ο,τι τελος παντων ξερουμε....
.... και σε αυτην την περιπτωση προχωρω στο 2ο, πραγματικα τωρα υπαρχουν και πιο ειδικοι απο εσενα? -
Φυσικά και υπάρχουν... Ο καθένας στον τομέα του.
-
@UserXP
(Όσοι έχουν την δική μας xtrv (ή arwma), η ενεργοποίηση του camera2api ΔΕΝ μπορεί/φτάνει να γίνει με την προσθήκη της παρακάτω γραμμής στο system/build.prop:
persist.camera.HAL3.enabled=1
Πρέπει να διορθωθεί η αντίστοιχη γραμμή στο vendor/build.prop (η επιλογή εκεί, υπερκαλύπτει την όποια επιλογή στο system/build.prop).
Eγώ το είχα persist.camera.HAL3.enabled=1
στο system/build.prop
και
persist.camera.HAL3.enabled=0 στο vendor/build.prop
Όταν το έχω τροποπημένο με magisk module Camera 2 Api enambler v1.0.0
Και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Μετά έκανα persist.camera.HAL3.enabled=1 και στο vendor/build.prop και πάλι δεν είδα καμιά διαφορά η κάποιο πρόβλημα.
Όταν όμως το έχω τροποπημένο με editor (χωρίς το module του Magisk Camera 2 api enambler)
τότε αν στο vendor είναι 0 κρασάρει η gcam. Ενώ αν έχω στο vendor persist.camera.HAL3.enabled=1
τότε δουλεύουν μια χαρά οι gcam ασχέτως αν στο system έχω στο build drop persist.camera.HAL3.enabled=1 ή
persist.camera.HAL3.enabled=0
Αβυσσος!!!
Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk -
Κάθε επιλογή μέσω magisk, "κάθεται" από πάνω. Με άλλα λόγια:
1. system/build.prop
2. vendor/build.prop
3. magisk/...
[ας πούμε πως ο τελευταίος κερδίζει]
Σαν συμβουλή (ας μου επιτραπεί αυτό), όσο γίνεται, μην χρησιμοποιείτε πρόσθετα, αν το ίδιο αποτέλεσμα μπορείτε να το έχετε με άλλους (πιο άμεσους) τρόπους. -
Με το magisk κερδίζει το system
Χωρίς το magisk κερδίζει το vendor
(Αν στο vendor έχουμε persist.camera.HAL3.enabled=1 ή 0
Τότε δεν παίζει ρόλο τη έχουμε στο system)
Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0