Οχι,απλα μαλλον θελει να φλασαρεις και το lazyflasher μετα τη rom...Ο/H Chainsawcharlie έγραψε:
Τα wipe τα έχω κάνει όλα... Αναγκαστικά θα το κάνω με miflash. Γιατί δεν βγάζω άκρη
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟχι,απλα μαλλον θελει να φλασαρεις και το lazyflasher μετα τη rom...Ο/H Chainsawcharlie έγραψε:
Τα wipe τα έχω κάνει όλα... Αναγκαστικά θα το κάνω με miflash. Γιατί δεν βγάζω άκρη
Εγκατάσταση fastboot rom με το miflashΟ/H bilis1234 έγραψε:
Καλησπερα σε όλους έχω την 10.2. 1.0 stable αναβάθμιση έχει να δώσει καιρό εάν θέλω να βάλω την official τι χρειάζεται να κάνω??
Αν πέρασες fastboot rom, θέλει format data στο twrpΟ/H Chainsawcharlie έγραψε:
Εχω κάνει wipe και το vendor κανονικά...θα δοκιμάσω το lazyflasher.
Βέβαια παράτησα ότι στο twrp μου γράφει unable to mount storage. Ίσως να φταίει αυτό;
Να έχεις στο μυαλό σου ότι είναι άλλο το wipe all (data κλπ) και άλλο το format data.Ο/H Chainsawcharlie έγραψε:
. Ίσως να φταίει αυτό;
Οχι δεν περασα fastboot rom. Θελω απλα να φυγω απο την havoc os και να γυρισω στην masik x ή στην xtrv.. Κανω κανονικα την διαδικασια ( wipe dalvic, cache, system, data και μετα flash την ρομ) αλλα για καποιο λογο καμια απο τις δυο δεν μπουταρει. οσων αφορα το unable to mount storage, μου το γραφει καθε φορα που ανοιγω το twrp.Ο/H NasDriver έγραψε:
Αν πέρασες fastboot rom, θέλει format data στο twrpΟ/H Chainsawcharlie έγραψε:
Εχω κάνει wipe και το vendor κανονικά...θα δοκιμάσω το lazyflasher.
Βέβαια παράτησα ότι στο twrp μου γράφει unable to mount storage. Ίσως να φταίει αυτό;
Νομίζω ότι πρέπει να περάσεις, να στηθούν εκ νέου τα partition....Ο/H Chainsawcharlie έγραψε:
Οχι δεν περασα fastboot rom.
Format data έκανες ? Είναι απαραίτητο για να κάνει boot τουλάχιστον η XTRV.Ο/H Chainsawcharlie έγραψε:
Οχι δεν περασα fastboot rom. Θελω απλα να φυγω απο την havoc os και να γυρισω στην masik x ή στην xtrv.. Κανω κανονικα την διαδικασια ( wipe dalvic, cache, system, data και μετα flash την ρομ) αλλα για καποιο λογο καμια απο τις δυο δεν μπουταρει. οσων αφορα το unable to mount storage, μου το γραφει καθε φορα που ανοιγω το twrp.
Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα κάτι...θα το δοκιμάσω αύριο που θα γυρίσω Αθήνα...την masik την είχα δοκιμάσει και στο παρελθόν... Πολύ καλή rom...το δυνατο της σημείο είναι η παραμετροποίηση και τα βελτιωμένα animation. Το μόνο αρνητικό ότι δεν έχει ελληνικά..αλλά συνηθίζεται.Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
Έβγαλες άκρη;η Masik τι λέει σε σύγκριση με την xtrv?