Εμένα σε 2ο κινητό χωρίς sim και χωρίς συνδεμένο σε wifi.
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Μια πολύ καλή gcam είναι η
OnFire7.3WhyRed
OnFire7.3WhyRed.apk - Google Drive
δίνεται και ένα xml για τις ρυθμίσεις
ξεζιπάρετε και τοποθετήστε το xml στο φάκελο Gcam = Configs7
Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk -
Καλησπέρα σας μια και ο χρόνος σε αρκετούς είναι περισσότερος για πειράματα δοκιμάζω από την Δευτέρα την evolution x , είναι πολύ καλή μετά από 5 χρόνια σε MIUI έχει πολλά να παραμετροποιησεις,... Η ερώτηση είναι η εξής έχει κάποιος δοκιμάσει την derpfestv10
Και αν πάω σε αυτή που επίσης είναι βασισμένη σε aosip θέλει clean install η μπορώ και με dirty flash?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Oxi έχω περάσει την evolution x είναι Android 10 me orange fox recovery Και ρώτησα γιατι και η νέα είναι Android 10
Μείνε σε αυτή.Η derpfest δεν έχει παραμετροποίηση.Η evoX είναι pixel based με aosp και πάει μπάλα.Φουλ παραμετρ., τέλειο scrolling και ακαριαία.Αν θέλεις gcam να λειτουργεί selfie, βάλε τον τελευταίο panda kernel.Ο/H lefesta έγραψε:
Καλησπέρα σας μια και ο χρόνος σε αρκετούς είναι περισσότερος για πειράματα δοκιμάζω από την Δευτέρα την evolution x , είναι πολύ καλή μετά από 5 χρόνια σε MIUI έχει πολλά να παραμετροποιησεις,... Η ερώτηση είναι η εξής έχει κάποιος δοκιμάσει την derpfestv10
Και αν πάω σε αυτή που επίσης είναι βασισμένη σε aosip θέλει clean install η μπορώ και με dirty flash?
@Kostas_kanal λοιπόν τελικά δοκίμασα την rom περνώντας τη πάνω την evolution x κάνοντάς τα 3 wipe πέρασε και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι δεν λαγκαρει καθόλου είναι το ίδιο γρήγορη όπως και η evolution και κάτι ακόμα ότι παραμετροποίηση είχα στν evolution τα κράτησε, επίσης άλλαξα και το kernel με το storm breaker 4.5 eas newcam και δουλεύει μια χαρά η gcam σε όλα
Τι εννοείς κράτησε την παραμετροποίηση; Άρα η evoX χρησιμοποιεί τα παλιά blobs και η derpfest τα καινούρια..
-
-
Καλησπέρα φίλε, εννοώ ότι ενώ έστεισα το τηλέφωνο από την αρχή όταν έβαλα την evolution x έψαξα και έκανα τις ρυθμίσεις και διάφορα άλλα πράγματα όπως πχ εμφάνιση, status bar,... Και όταν πέρασα την derpfestv10 ενω έκανα τα 3 wipe όταν ανοίξε αυτά που είχα βάλει τα κράτησε....
Δεν θα το έλεγα, και το έχω ρυθμίσει χειροκίνητα και μόνιμα λίγο κάτω από την μέσηΟ/H giannnis12 έγραψε:
Στις τελευταίες Ρομ έχετε παρατηρήσει χαμηλή φωτεινότητα , για τις dev rom
-
Χμμ λογικά δεν έκανες wipe data γι'αυτό.Τυχερος!Το μόνο που μου λείπει απο miui είναι το customiuizer.Αν κάποιος μελλοντικά βρει τρόπο να το κάνει flashable μέσω twrp, ίσως τότε μόνο να ξαναγυρίσω σε miui..Ο/H lefesta έγραψε:
Καλησπέρα φίλε, εννοώ ότι ενώ έστεισα το τηλέφωνο από την αρχή όταν έβαλα την evolution x έψαξα και έκανα τις ρυθμίσεις και διάφορα άλλα πράγματα όπως πχ εμφάνιση, status bar,... Και όταν πέρασα την derpfestv10 ενω έκανα τα 3 wipe όταν ανοίξε αυτά που είχα βάλει τα κράτησε....
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0