ψαχνω ακομα την σελιδα που περιεχει τα link για download (να παρουμε και την τελευταια beta, να διαβασουμε να ρωτησουμε τιποτα κτλ) για σχολια κτλ αλλα δεν βρηκα, ομως εχω και μια απορια αν ειναι τοσο ευκολο να γινει το miui 12 με android 10 γιατι δεν το κανει η xiaomi? μονο για marketing?
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
ΒΟΗΘΕΙΑ, εκανα μ@...κια
δοκιμασα και μου ζηταει κωδικο και το twrp decrypt data και τα γνωστα
τι μπορω να κανω για να μην χασω τα δεδομενα μου? -
-
,,@thanfun Αν είχες twrp backup, restore it.
Αλλιώς μάλλον πας για format data
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H gkoutrou68 έγραψε:
,,@thanfun Αν είχες twrp backup, restore it.
Αλλιώς μάλλον πας για format data
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγω πάντως έχω να πω ότι τους τελευταίους 3 μήνες έχω περάσει σε pixel experience android 10 και συγκεκριμένα την derpfestv10 και έχω άλλο τηλέφωνο
πειτε μου υπαρχει τροπος να μην χασω τα αρχεια μου στον εσωτερικο χωρο?
-
Δοκίμασες να μπουταρεις στο σύστημα ?
-
Και εγώ από την αρχή έκανα format data για να είμαι σιγουρος λόγω αλλαγής από 9 σε 10...τώρα τα μοναδικά θεματακια που έχω βρει εγώ ειναι λίγο το ram management. Κατά τα άλλα ειναι παρα πολύ smooth..επίσης αν θέλετε να δείτε για τα ports που κυκλοφορούν ρίξτε μια ματιά youtube.και εγώ εκεί την βρηκα..είναι αρκετά από ότι έχω δει και τα πιο πολλά λειτουργούν καλά
-
Για όποιον δε χρησιμοποιεί τα extra καλούδια του MIUI, μετά απο πολλές δοκιμές κλίνω στην EvoX.Έχει τρελό combo specs-speed-battery-smoothness.Ειδικα το τελευταίο είναι απο τις ελάχιστες μετρημένες roms που το πετυχαίνουν σε τόσο καλό βαθμό.Και smoothness εννοώ κυρίως το ρολάρισμα.(Δεν έχει αυτά τα μικρά lags όταν κάνεις scroll)Και από ότι έχω καταλάβει,μόνο οι Pixel based roms το καταφέρνουν αυτό..
-
καλημερα, μετα την δοκιμη αυτη με android 10, το αναγκαστικο format data κτλ εβαλα παλι xiaomi.eu android 9 αλλα δεν λειτουργει καθολου η καμερα ουτε το τεστ περναει κολλαει και μαυριζει η οθονη, δοκιμασα να βαλω μια fastboot rom αλλα περιμενω 25 λεπτα στις τελιτσες που "τρεχουν" και δεν ανοιγει η συσκευη μετα το φλας
ενω αν δοκιμασω μεσω fastboot να βαλω twrp και twrp rom ανοιγει αλλα δεν λειτουργει ηκαμερα οπως ειπα
καποια βοηθεια?
τωρα περιμενω παλι στις τελιτσες 30 λεπτα και αρχιζω να απελπιζομαι, χρειαζομαι το τηλεφωνο (υποσχομαι να βαλω μια στεθερη και να μην το ξαναπειραξω)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0