Live streaming στο τηλέφωνο με δυσκολεύει γιατί δεν δουλεύει το flashplayer, που χρειάζεται σε κάποια Sites για ποδόσφαιρο.
Wi-Fi Direct
-
-
-
Γιατί το xiaomi είναι το χοπι μας φίλε και προσπαθούμε να το αναπτυξουμε όσο μπορούμε. Εξάλλου το τηλ μεταφέρεται εύκολα και αν έχει τη δυνατότητα μπορείς το χρησιμοποιήσεις και εκτός σπιτιού.
-
-
Ο/H alexis9 έγραψε:
Όντως οι LG που φοράνε miracast συνδέονται στα κινητά μας. Η δική μου δεν υποστηρίζει miracast μόνο Wi-Di της Intel, γι' αυτό και δεν κάνει mirroring.
Στάλθηκε με το Xiaomi Hongmi Note 3G μου μέσω Tapatalk.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Όντως οι LG που φοράνε miracast συνδέονται στα κινητά μας. Η δική μου δεν υποστηρίζει miracast μόνο Wi-Di της Intel, γι' αυτό και δεν κάνει mirroring.
-
-
Δοκίμασε πάλι ...
-
Δοκίμασα και τώρα είμαι άρρωστος ....
-
Ενεργοποιήσανε και το Paypal και όλα είναι έτοιμα τώρα...
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Άργησαν λίγο. Thomson 49 UHD 4K με 599€ μέχρι σήμερα στις 2 τα ξημερώματα.
THOMSON 49UZ8766 Τηλεοράσεις LED 43" - 50" Αγορές στη Media Markt
Στάλθηκε με το Xiaomi Hongmi Note 3G μου μέσω Tapatalk.
ΙΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Και εκτός προσφοράς, 629€ έχει, άρα πολύ καλή τιμή. Το θέμα είναι ότι η Xiaomi TV έχει και Subwoofer και Soundbar, που δεν έχει η THOMSON. Οπότε το θέμα είναι βρίσκεις με λιγότερα από 270€ Subwoofer και Soundbar για να συμφέρει!?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα