13 Ιουν 19th 2018, 10:34pm Αυτό το κινητό με την κάμερα που έχει και ενεργό 2api......!!!!! Με τίποτα μέχρι να παραδώσει πνεύμα. Εκτός αν είσαι καλός άνθρωπος, αγαπάς τον πλησίον σου, δώρισε το στον @demakhs για ανταλλακτικά.
14 Ιουν 19th 2018, 10:36pm Η αλήθεια είναι πως το χω ανάγκη ένα για ανταλλακτικά, γιατί το χω ξεκανει το δικό μου. Καλό χρυσό το άριστο prixel παιδια, αλλά άμα δεν είναι εντάξει η οθόνη, δεν παλεύεται η κατάσταση. Ή το φτιάχνει ή μου το δίνει, δεν υπάρχει άλλος δρόμος!! Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!! (Στρατολόγησις Σκληκιών) ( Tips για ξεκλειδωμα BOOTLOADER) ( Κινέζικο "πολυβόλο" mipcsuite & XIAOMI DRIVERS )
16 Ιουν 19th 2018, 11:07pm ποσο το θελεις για ανταλλακτικα φιλε μου ? γενικα ειναι αριστο αλλα εψαχνα για κατι αλλο η ανταλλαγη ξερω γω
18 Ιουν 19th 2018, 11:09pm Ποσο το θέλω? Απεγνωσμένα, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας, εσύ τι θες να κάνεις κατά ... βάθος? Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!! (Στρατολόγησις Σκληκιών) ( Tips για ξεκλειδωμα BOOTLOADER) ( Κινέζικο "πολυβόλο" mipcsuite & XIAOMI DRIVERS )
19 οθονη για mi5s Ιουν 19th 2018, 11:09pm Zak, Εσύ πόσα του δίνεις για να το πάρει;;; LoL. from my Mi5s Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
20 οθονη για mi5s Ιουν 19th 2018, 11:10pm Τσάμπα το θέλει και μεταφορική πληρωμένη, κρίση γαρ Sent from my MI 5 using Tapatalk
21 Ιουν 19th 2018, 11:16pm .. ας βάλει κ κάνα ψιλό μέσα... Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!! (Στρατολόγησις Σκληκιών) ( Tips για ξεκλειδωμα BOOTLOADER) ( Κινέζικο "πολυβόλο" mipcsuite & XIAOMI DRIVERS )
22 Ιουν 19th 2018, 11:19pm δεν ξερω παιδια ποσο πανε για αυτο ηρθα εδω να ρωτησω εχω ολα τα παρελκομενα φουλ λειτουργικο με xtrv πανω
23 RE: Ιουν 19th 2018, 11:19pm Ο/H demakhs έγραψε: .. ας βάλει κ κάνα ψιλό μέσα... Ναι γιατί είσαι διάσημος και θα του είναι τιμή. Sent from my MI 5 using Tapatalk
24 Ιουν 19th 2018, 11:21pm Συγγνωμη ρε παιδιά, αλλά ποιος αγοράζει κινητό 2 χρόνων +, όταν κυκλοφορεί το mi note 3 με 200+? Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!! (Στρατολόγησις Σκληκιών) ( Tips για ξεκλειδωμα BOOTLOADER) ( Κινέζικο "πολυβόλο" mipcsuite & XIAOMI DRIVERS )