Έχει λάθος drivers...δεξί κλικ...απεγκατάσταση...επιλέγεις και το διαγραφή των drivers...αποσυνδέεις το κινητό...το ξανά συνδέεις...και δες ποιους drivers φόρτωσε...
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)
- Οδηγός
- Σε εξέλιξη
- Σημαντικό
-
-
Επίσης αν έχεις ryzen δοκίμασε να συνδέσεις το κινητό στον υπολογιστή μέσω κάποιου usb hub και όχι απευθείας. Βέβαια πριν από αυτό πρέπει να μπουν οι σωστοί drivers όπως είπε και ο Ανέστης!
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Έχει λάθος drivers...δεξί κλικ...απεγκατάσταση...επιλέγεις και το διαγραφή των drivers...αποσυνδέεις το κινητό...το ξανά συνδέεις...και δες ποιους drivers φόρτωσε...
-
Δώσε ένα screenshot από τη διαχείριση συσκευών. Επίσης εναλλακτικά μπορείς να "ξηλωσεις" τους drivers με το usbdeview η το Driverstore Explorer
github.com/lostindark/DriverSt…rer/releases/tag/v0.10.58
nirsoft.net/utils/usb_devices_view.html -
Ευχαριστώ για την υπόδειξη αλλά δεν έχω ιδέα πως να "ξηλώσω" drivers με το usbdeview η το Driverstore Explorer"..όπως πρότεινες. Μάλλον θα χρειαστώ βοήθεια. Δεν υπάρχει κάποιος οδηγός στην κοινότητα μας εδω;
-
Δεν είναι δύσκολο. Τρέχεις το Driver Store ως διαχειριστής και σου βγάζει μια λίστα με drivers. Βρίσκεις αυτόν που θες και τον απεγκαθιστας.
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Δεν είναι δύσκολο. Τρέχεις το Driver Store ως διαχειριστής και σου βγάζει μια λίστα με drivers. Βρίσκεις αυτόν που θες και τον απεγκαθιστας.
Επίσης με συνδεδεμένο το κινητό σε fastboot mode ή οχι;
Ο πρώτος οδηγός που έχεις στην υπογραφή σου βοηθά στην περίπτωση;
Όμως Θα ασχοληθώ αύριο ξανα φεύγω για την δουλεία μου σε λίγο και ειναι 12ωρη βάρδια σημερα..
Όπως και να είναι σε ευχαριστώ πολύ! -
-
Καλησπέρα ξανά. Συνεχίζω από χθες επειδή εργαζόμουν μέχρι πολύ αργά.
Όπως είπα οι drivers που μου εμφανίζει στο pc ειναι : ADB interface/Android sooner sigle ADB interface όπως στο screenshot που ανέβασα ποιο πάνω. Δεν ξέρω αν εχω Ryzen επεξεργαστή και δεν γνωρίζω πως θα το δω. Έκανα δύο φορες διαγραφή τους από την διαχείριση συσκευών αλλά μου επανέφερε τους ίδιους. Κατέβασα κ έτρεξα το Driver Store ως διαχειριστής που μου πρότεινε ο kaggelaris , βρήκα στην λίστα τους drivers που εχω αλλα δεν διαγράφονται για λόγο που δεν καταλαβαίνω, Επισυνάπτω screenshots
Έκανα και αναζήτηση λογισμικού προγράμματος οδήγησης αντι της διαγραφής στην διαχείριση συσκευών (από έναν οδηγό επαναφοράς του nasdriver που βρήκα εδώ αλλα βρίσκει μόνο αυτούς που ήδη εχω.
Για το επίπεδο μου θεωρώ ότι ήδη εχω κάνει πολλά και εχω ήδη σκαλώσει. Που να καταφέρω να το συνδέσω και να μουβγάλει και περιπτώσεις που μπορεί να εμφανιστούν σαν μηνύματα μετά τον έλεγχο ξεκλειδώματος…
Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ..
ΥΓ.Φίλε Nasdriver αρνητική για chat εγινε απο λάθος .... -
Σε μι νοτε 10 ανοιγω φαστμπουτ κ μπριζωνω μετα αλλα δεν κανει κατι ουτε ενεργοποιει να πατησω το unlock εχουμε καμια ιδεα?
(παταω κατω κουμπι,κουμπι power και ανοιγει το εικονιδιο fastboot και βαζω το usb,πρεπει να προχωρησει σε καποια αλλη οθονη περα απο το fastboot?Γιατι και χωρις να το συνδεσω στο pc δεν προχωραει περα απο το λογοτυπο του fastboot)
Η συσκευη μολις αγοραστηκε! -
Ο/H mixalisf έγραψε:
Καλησπέρα ξανά. Συνεχίζω από χθες επειδή εργαζόμουν μέχρι πολύ αργά.
Όπως είπα οι drivers που μου εμφανίζει στο pc ειναι : ADB interface/Android sooner sigle ADB interface όπως στο screenshot που ανέβασα ποιο πάνω. Δεν ξέρω αν εχω Ryzen επεξεργαστή και δεν γνωρίζω πως θα το δω. Έκανα δύο φορες διαγραφή τους από την διαχείριση συσκευών αλλά μου επανέφερε τους ίδιους. Κατέβασα κ έτρεξα το Driver Store ως διαχειριστής που μου πρότεινε ο kaggelaris , βρήκα στην λίστα τους drivers που εχω αλλα δεν διαγράφονται για λόγο που δεν καταλαβαίνω, Επισυνάπτω screenshots
Έκανα και αναζήτηση λογισμικού προγράμματος οδήγησης αντι της διαγραφής στην διαχείριση συσκευών (από έναν οδηγό επαναφοράς του nasdriver που βρήκα εδώ αλλα βρίσκει μόνο αυτούς που ήδη εχω.
Για το επίπεδο μου θεωρώ ότι ήδη εχω κάνει πολλά και εχω ήδη σκαλώσει. Που να καταφέρω να το συνδέσω και να μουβγάλει και περιπτώσεις που μπορεί να εμφανιστούν σαν μηνύματα μετά τον έλεγχο ξεκλειδώματος…
Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ..
ΥΓ.Φίλε Nasdriver αρνητική για chat εγινε απο λάθος .... -
Ο/H kflabouris έγραψε:
Σε μι νοτε 10 ανοιγω φαστμπουτ κ μπριζωνω μετα αλλα δεν κανει κατι ουτε ενεργοποιει να πατησω το unlock εχουμε καμια ιδεα?
(παταω κατω κουμπι,κουμπι power και ανοιγει το εικονιδιο fastboot και βαζω το usb,πρεπει να προχωρησει σε καποια αλλη οθονη περα απο το fastboot?Γιατι και χωρις να το συνδεσω στο pc δεν προχωραει περα απο το λογοτυπο του fastboot)
Η συσκευη μολις αγοραστηκε!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0