Άρα μήπως πρέπει να την βγάλει και να βάλει μια official να έχει το κεφάλι του ήσυχο...?? Φίλε μας @pados1002 πες μας τι γλώσσες έχεις στο κινητό έχεις και ελληνικά??
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Παιδιά το κινητό δε το χω δουλέψει και είμαι με το Oneplus 2 ακομη αλλά είχε και άλλες πολλές ακόμη απ' ότι θυμάμαι. Νομίζω ότι ακριβώς έχουν όλες οι global που χω δει στα xiaomi που χω τσιμπήσει για φίλους συγγενείς κτλ. Αύριο πρωί θα ασχοληθώ σοβαρά και θα σας πω πιο σίγουρα...
Μην βιάζεστε να πείτε οτι είναι πειραγμένη ρομ γιατί και το mi6 μου είχε έρθει με global stable και επειδή δεν είχε βγει ρομ στο σάιτ όλοι λέγανε πως ηταν ψεύτικη global ρομ. Προσωπικά πιστεύω ειναι επισημη μετά απο αυτό.
Καλημερα στην ομάδα. Απέκτησα και εγώ χτες το mi8 και έφαγα πακέτο στο ξεκλείδωμα... 360 ώρες για unlock. Υπάρχει κανένας τρόπος να το παρακάμψουμε η απλά περιμένω... Πάντως το τηλέφωνο είναι απίστευτο....Πριν είχα το mix 2 και μπορώ να πω ότι έκαναν καλή δουλειά στην κάμερα. Η αυτονομία στα ίδια επίπεδα. Η οθόνη όμως σε άλλο επίπεδο...
Παιδιά το κινητό δε το χω δουλέψει και είμαι με το Oneplus 2 ακομη αλλά είχε και άλλες πολλές ακόμη απ' ότι θυμάμαι. Νομίζω ότι ακριβώς έχουν όλες οι global που χω δει στα xiaomi που χω τσιμπήσει για φίλους συγγενείς κτλ. Αύριο πρωί θα ασχοληθώ σοβαρά και θα σας πω πιο σίγουρα...
Εαν μπορεις στειλε μια το λινκ η σε πμ η εδω απο που το πηρες να δω απο περιεργια...
Μην βιάζεστε να πείτε οτι είναι πειραγμένη ρομ γιατί και το mi6 μου είχε έρθει με global stable και επειδή δεν είχε βγει ρομ στο σάιτ όλοι λέγανε πως ηταν ψεύτικη global ρομ. Προσωπικά πιστεύω ειναι επισημη μετά απο αυτό.
Μου φανηκε περιεργο γιατι το κινητο υποστηρίζει band 20 και εαν εχει και global rom τοτε γιατι δεν το πουλανε σαν global version (τουλαχιστον απο τα γνωστα μαγαζια πχ gearbest, banggood κλπ) Βεβαια απο την αλλη ναι μπορει να υπαρχει 1 εκδοση global ετοιμη ισα ισα να μπορει να κυκλοφορήσει το κινητο εκτος κινας, τελος παντων θα φανει στην συνεχεια