Δεν ξερω που το βρήκες αυτο παντως εγω οταν ημουν με china stable ειχα 4g+ σχεδον παντου... Με global dev απο οτι καταλαβα δεν εχουν βαλει το σηματακι 4g+ να φαινεται... Ετσι ειχαν κανει κ στις αρχικες global dev miui10 στο mix2 που ειχα κ το διορθωσαν...
Που τα μισα τα λεει λαθος.... Τεσπα...
Απλα επειδη η global παιρνει πιο αργα αναβαθμισεις λογικα θα το φτιαξουν... Τωρα δεν καθομαι να τρελαθω κιολλας...
Με china σε ολη την Αθηνα ειχα 4g+.τωρα με global dev 4g. Ειναι αυτο που ειπα πιο πανω. Στο mix 2 μετα απο 3-4 αναβαθμισεις εβαλαν το 4g+ στο σηματακι. Κ οταν δεν το ειχε παλι 4g+ ταχυτητες επιανε...
Παιδιά κατι ασχετο - αλλα σχετικο με αυτό που λεεί ο @omek07 ,
Εκανα εγκατάσταση πανω στο Μi Max 3 το ΤWRP για να περάσω το magik και να δοκιμασω αυτα που λεει ο φιλος με το bind.
Στο TWRP ομως οταν ξεκιναω ζητά password αλλιως δεν μου διαβάζει την μνημη.
Αυτο το password μονο με wipe data φτιάχνεται???
Τελικά περασα το magisk μεσω sideload και αυτή τη στιγμή έχω root στο Mi Max 3 . Παω εκει που λέει ο @omek07 αλλά δεν με υπάρχει πουθενά να βάλω το mi account μου για να κανω bind.
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην George Kaggelaris: Σμίκρυνση μεγάλων εικόνων (Παράκληση μην ανεβάζετε συνημμένα από Tapatalk! ().
Δεν ξερω που το βρήκες αυτο παντως εγω οταν ημουν με china stable ειχα 4g+ σχεδον παντου... Με global dev απο οτι καταλαβα δεν εχουν βαλει το σηματακι 4g+ να φαινεται... Ετσι ειχαν κανει κ στις αρχικες global dev miui10 στο mix2 που ειχα κ το διορθωσαν...
Ήρθε η ώρα να το αναφέρουμε και αυτό? Εκεί στο QQ του Mi8? θα ανοίξω το χορό σε λίγες ώρες.
Εκανα εγκατάσταση πανω στο Μi Max 3 το ΤWRP για να περάσω το magik και να δοκιμασω αυτα που λεει ο φιλος με το bind.
Τελικά περασα το magisk μεσω sideload και αυτή τη στιγμή έχω root στο Mi Max 3 . Παω εκει που λέει ο @omek07 αλλά δεν με υπάρχει πουθενά να βάλω το mi account μου για να κανω bind.
Περιεργο γιατι ο paolo21r μπορεσε και ειδε το account. Βεβαια του ελεγε οτι ο BL ειναι ακομα κλειδωμενος αλλα στην πραγματικοτητα ειναι ξεκλειδωτος.
Απο οτι βλέπω εβαλες τον magisk 16.0 για βαλε και το 16.7. Νομιζω γιαυτο δεν μπορεις να δεις στο Mi Unlock tool
Θα ρωτησω παλι τον Ρωσο αμα πρεπει να κανουμε κατι αλλο.
Στο Magisk έχει ένα tool για να κρύβεις εφαρμογές.κρυψε την εφαρμογή settings και μετά κάνε επανεκκίνηση το τηλέφωνο.οταν θα πας στο developer options τότε θα πρέπει να δεις την επιλογή
για το bind ενεργοποιημένη.
Όχι βρε μέσα στο magic.
το bind είναι στο developer settings.
bind θα το βρεις εκεί που λέει mi unlock status όπως έγραψες.
Δες το βιντεάκι και θα καταλάβεις.