Καλημέρα σας
Είμαι και εγώ νέος κάτοχος του mi 8 με global rom και ήθελα να σας ρωτήσω αν αντιμετωπίζετε κάποιο θέμα με τον αισθητήρα αποτυπώματος στο πίσω μερος.Μία πιάνει με την πρώτη και άλλες φορές θέλει 2 και 3 προσπάθειες.Αισθητήρα φοράει fpc.Είναι κάποιο bug σε drivers ή υπάρχει πρόβλημα του αισθητήρα?Έχω δοκιμάσει να περάσω πολλές φορές το αποτύπωμα από την αρχή αλλά τα ίδια.
Ευχαριστώ πολύ
Παιδια καλημέρα.Σημερα πριν λίγο μου απάντησαν από την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ για την μη ύπαρξη nfc στην εφαρμογή τους.βαζω την απάντηση εδώ μιας και κάποια στιγμή είχαμε αυτήν την συζήτηση.
Σας ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως προς το παρόν, δεν υποστηρίζονται NFC πληρωμές. Βρισκόμαστε σε προχωρημένο όμως στάδιο προκειμένου να παρέχουμε αυτή τη δυνατότητα στους πελάτες μας.
Μέχρι τότε όμως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα πληρωμών i-bank Pay και να σας διευκρινίσουμε πως υπάρχουν τρείς τρόποι προκειμένου να πληρώσετε. Η επιλογές που σας προσφέρονται εξαρτώνται από την επιχείρηση, η οποία προφανώς και θα πρέπει να σας ενημερώνει. Συγκεκριμένα:
1. Η επιχείρηση να διαθέτει POSETE (συνήθως με την ένδειξη ingenico). Αυτό παράγει QR code και το κινητό σας θα πρέπει να διαβάσει από την εκτύπωση που παράγεται αυτό τον κωδικό. Επομένως η συναλλαγή δεν έχει καθαρά τη μορφή της ανέπαφης συναλλαγής, αλλά πρέπει να γίνει ανάγνωση του QR code που εκτυπώνεται.
2. Η επιχείρηση να διαθέτει οποιοδήποτε POS (ανεξαρτήτως οργανισμού), αρκεί παράλληλα με αυτό να διαθέτει τον i-bank connector. Στην περίπτωση αυτή έχουμε ανέπαφη συναλλαγή επικοινωνίας του Bluetooth του i-bank connector με το Bluetooth του κινητού/ tablet σας.
3. Η επιχείρηση να έχει εγκαταστήσει σε κινητό της τηλέφωνο/ tablet την εφαρμογή της Τράπεζας μας i-bank pay4Β. Στην περίπτωση αυτή γίνεται ανέπαφη επικοινωνία του κινητού/tablet του πελάτη με το κινητό/tablet της επιχείρησης μέσω Bluetooth.
Διευκρινίζουμε πως η επικοινωνία των συσκευών γίνεται μέσω τεχνολογίας Bluetooth, το οποίο πρέπει να είναι ενεργοποιημένο και στις δυο συσκευές (πελάτη και εμπόρου), ενώ θα πρέπει να είναι συνδεδεμένες στο Internet (wifi ή 3G/4G). Ισχύουν οι χρεώσεις του παρόχου κινητής τηλεφωνίας.
Αυτό που σας προτείνουμε κάθε φορά είναι να διευκρινίζετε με την επιχείρηση εάν όντως συνεργάζεται με στο σύστημα πληρωμών i-bankpay της Εθνικής Τράπεζας και με ποιόν από τους παραπάνω τρείς τρόπους.