Έχει δοκιμάσει κανείς την Pixel Experience από xda developers για να μου πει αν δουλεύει καλά ή έχει ακόμη προβλήματα;
Υπάρχει κίνδυνος με arb ή το έχουν αφαιρέσει επειδή είναι custom;
Έχει δοκιμάσει κανείς την Pixel Experience από xda developers για να μου πει αν δουλεύει καλά ή έχει ακόμη προβλήματα;
Υπάρχει κίνδυνος με arb ή το έχουν αφαιρέσει επειδή είναι custom;
καλησπέρα, καλη ειναι απλα επειδη ειναι το πρωτο release θελει δουλιτσα ακομα, καλυτερα να βαλεις την havoc
Από σήμερα είπανε ότι μπορείς.
Αν δε γίνεται πρέπει να κάνεις downgrade σε 10.0.2.0 και μετά update σε pie.
Να δοκιμάσω πρώτα μέσω update να βάλω μια παλιότερη(πχ global Dev 8.9.6);
Η Ρόμ θα είναι zip ή tgz;
Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όπα άκυρο.
Τώρα είδα οτι είπες για Global Dev.
Θα βάλεις την τελευταία Αndroid Oreo Global Dev και μετα θα κάνεις OTA update στην τελευταία (Pie) Dev που βγήκε χτές.
Προφανώς θα κάνει wipe οπότε πάρε τα αρχεία σου backup.
Περίμενε να σου πούνε τα παιδιά ποια ακριβώς ειναι και να σου δώσουν λινκ γιατι εγω με global stable ειμαι δεν έχω κάνει ακόμα τη διαδικασία.Περιμένω να πάει η stable σε Pie που θα ειναι πολυ πιο απλό.
Τελικα πηγα απο global stable 10.0.3.0 μεσω updater σε 10.1.1 και μετα παλι μεσω updater σε global dev 8.12.7.Δουλευει το volte +vowifi,google assistant και το android auto.
@thodorisls
Φίλε μου σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.
Δεν την έχω δει σε λειτουργία την Havoc, μόνο την Pixyos (Pixel 3) σε RedMi 3S και έπαθα πλάκα, αλλά θα δω reviews στο youtube.
Η Havoc δουλεύει καλά στο Mi 8, υπάρχουν bugs ή λειτουργίες που δεν τρέχουν;
Με το antiroll τι γίνεται στις custom rom εκτός MIUI;
Τελικα πηγα απο global stable 10.0.3.0 μεσω updater σε 10.1.1 και μετα παλι μεσω updater σε global dev 8.12.7.Δουλευει το volte +vowifi,google assistant και το android auto.
@thodorisls
Φίλε μου σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.
Δεν την έχω δει σε λειτουργία την Havoc, μόνο την Pixyos (Pixel 3) σε RedMi 3S και έπαθα πλάκα, αλλά θα δω reviews στο youtube.
Η Havoc δουλεύει καλά στο Mi 8, υπάρχουν bugs ή λειτουργίες που δεν τρέχουν;
Με το antiroll τι γίνεται στις custom rom εκτός MIUI;
δεν υπάρχει κάποιο θέμα με το antiroll, είναι απο τις πιο stable στο mi8 λόγω ότι βγαίνει αρκετό καιρό τώρα και τα περισσότερα bugs έχουν διορθωθεί.