Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper

• Γενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper

Γίνεται γιατί η Stable είναι με android pie όπως και η beta. Αν έχει κλειδωμένο bootloader μέσω της εφαρμογής Ενημέρωσης. Αν είναι με ξεκλείδωτο bootloader με fastboot rom μέσω του miflash. Αν έχει costume rom κάνει πρώτα factory reset. Σε κάθε περίπτωση κάνει ένα back up, ότι αρχείο χρειάζεται στον υπολογιστή και συγχρονισμό με κάποιο λογαριασμό.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • @tiger30 το μπρος πίσω σημαίνει briki εάν δεν έχεις τις ανάλογες γνώσεις...εγώ θα σε πρότεινα να ξεκλειδώσεις με δικό σου λογαριασμό και να βάλει την XTRV ROM και θα δεις πόσο ομαλά όλα κυλούν...
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • @peris_1 κανείς δεν μπορεί να σου πει σίγουρα ότι θα πάθει κάτι αν κάνεις update.
      Το θέμα ειναι να γίνει σωστά.
      Αν το αφήσεις έτσι σίγουρα οι πιθανότητες ελαχιστοποιούνται στο να πάθει κατι αλλά ....πήρες ένα τηλέφωνο για να γίνει "παλιό" μέσα σε λίγους μήνες;;;

• Διαφήμιση

Το κινητό είναι κλειδωμένο και απτην στιγμή που και οι δύο ρομ είναι official σε android 9 και miui 10 δεν τίθεται θέμα μπρικιου, για σιγουριά όμως θα κάνω και μια ερώτηση στο beta forum να δω τι θα μου πουν και εκεί.
    • Ειναι θέμα...εάν έχει διαφορετικό arb ...
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...

Κάτι που παρατήρησα στους χάρτες και στην πλοήγηση με την official pie που πέρασα. Ώρες ώρες σου χάνει την ακριβή θέση σου το gps δηλαδή π.χ είμαι στην Συγγρού και ανά διαστήματα με δείχνει ότι είμαι στον παράδρομο της Συγγρού δηλαδή μια απόκλιση της τάξεως των 15 μέτρων .το έχει παρατηρήσει και άλλος κανείς αυτό το πράγμα? Δεν μου έχει ξανατυχει ποτέ κάτι τέτοιο ούτε και στην άλλη συσκευή που έχω το kate!

• Διαφήμιση
    • RE: Γενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper

Ο/H Maniataros έγραψε:

Κάτι που παρατήρησα στους χάρτες και στην πλοήγηση με την official pie που πέρασα. Ώρες ώρες σου χάνει την ακριβή θέση σου το gps δηλαδή π.χ είμαι στην Συγγρού και ανά διαστήματα με δείχνει ότι είμαι στον παράδρομο της Συγγρού δηλαδή μια απόκλιση της τάξεως των 15 μέτρων .το έχει παρατηρήσει και άλλος κανείς αυτό το πράγμα? Δεν μου έχει ξανατυχει ποτέ κάτι τέτοιο ούτε και στην άλλη συσκευή που έχω το kate!

Μου το έκανε εμένα προχθές στην εθνική που ήμουν! Με έδειχνε μερικές φορές στον παράδρομο της εθνικής για μερικά δευτερόλεπτα! Είμαι με την τελευταία xtrv. Στις προηγούμενες δεν είχα θέμα! Μέσα στην Αθήνα όμως δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα!

• Επιστροφή σε xiaomi μετά από ένα τίμιο rn3pro που είχα παλιά. Πήρα χθες το mi8 από Κωτσόβολο. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι δοκίμασα τον οδηγό για volte σε stable 10.1.10 αλλά δεν λειτουργεί. Να κάνω εγώ κάπου λάθος ? Επίσης δεν είδα σήμα 4g+ ενώ το lg G6 που είχα πιο πριν είχε κανονικά στην περιοχή μου. Τι στο καλό δεν πιάνει 4g + (COSMOTE)

@coxy13 εμένα μου το έκανε και στην Συγγρού 2-3 φορές και στην Μεσογείων 2 φορές.

• Για το 4G plus
      Πιθανόν να είναι πρόβλημα hardware,
      Πιθανόν software.
      Δεν έχει διευκρινιστεί.. , αλλά κάποιοι που πήγαν Αγγλία, Κύπρο, είπαν ότι είχε,, είχαν ανεβάσει screenshot.
    • Διαφήμιση
    • Ερωτηση. Έκανα update από την oreo στην τελευταία eu developer και παρατηρω ότι χάνει για στιγμές το σήμα η συσκευή. Παλιά δεν είχα τέτοιο θέμα? Υπάρχει λύση ή πρέπει να το στήσω πάλι από την αρχή.?